Szeptember végén több más, nagy látványértékű, de valójában semmitmondó multiellenes rendelkezés mellett megszavazhatja a parlament a vörös csillag miatt lex Heinekenként elhíresült törvénytervezetet is.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szerencsés ország, nép az, amelyiknek ez a legnagyobb gondja...
nyanya001
Megy a sör, megy a sör...

A magyar költségvetésből ilyen olyan TAO közpénzek segítségével, be lehetett szállni a Csiki sör rejtelmeibe. Az a pofátlanság az egészben, az állami , lopott pénzekből megy a támogatás, de ahogy Afrikában, a támogatás soha nem jut el a címzetteknek. Arra jó, hogy a külföldön rekedt magyar , azt higgye, íme itt a jótevő, aki gondol a magyarokra. Aztán a nacionalisták meg felerősödnek, és rosszabb lesz, mint valaha. Igaz, vezérünknek már lett erdélyi kastélya. Mert ollan még sosem volt, a hatvanas években a cigány nyomor idején még gondolni sem lehetett ilyenre. A szegény roma persze megint nem kap semmit, akárcsak a kereszténynek hazudott magyar munkanélküli. Na jó , választás idején kap tüzelőt, krumplit és pár hónapra, közmunkát. Aztán a nyomor, választás után, megy tovább. Lehet aztán a jótevőt kikiáltani élő istennek. Ha jól emlékszem, Jézus is ráfázott az ilyenre. De ez már a dicsőséges nagyurakat nem érdekli. Tovább lehet szemét, minden helyi Döbrögi. Ébredj már csórikám, már megint át leszel b...szva. Mint mindig. Na most lehet majd a hiszékenységed miatt, Gyurcsányozni. Ki kér egy valóságot látó szemüveget?
quadrocopter
De jó lesz, visszatérhet a "Balatoni" fedőnevű lóhúgy és a "Kőbányai" fedőnevű lónyál!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál, csicska? Rajzold le! "He?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.