Több kormányhoz és Fideszhez kapcsolható cég is építhette a határkerítést, aminek árát most kétségbeesetten próbáljuk visszaszerezni az EU-tól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Baz+! Fizessétek ki a túlárazások pluszaiból! Brüsszel könyékből behajlítottal fog fizetni, nem Brüsszel rendelte meg a Nemzethy Drótot, baz+!
silber13
@quadrocopter: Egyáltalán, mi a francot nyivákolnak? Kérte valaki ezt a kordon? Úgy tudom, az EU nem kérte, ergo esze ágában sem lesz valamit is fizetni sosem kért miunka elvégzéséért. Kilóg a lóláb, a fijjugg megint hitték volt, hogy megint nagyot szakasztanak. Úgy néz ki, a pofára esés esete forog fen!
RonaGyuri
Uraim, ez csak az itthoni birkáiknak szól! =))
1magyar
A kormány helyében felállítanék az osztrák határon egy 5 m-es Mo-on kívüli sávot, ahol bárki bárhova mehet.Megérné feláldozni ezt a területet és az osztrákok lennének a befutók.
Hellcat
Qrbán szolidaritásra hivatkozva kér pénzt az EU által nem kért kerítésre, majd amikor az EU szolidaritásra hivatkozva kéri, hogy fogadjon be Mo menekülteke ahogy azt már aláírta a qrbán akkor meg rikácsolna, hogy az EU jogot tipor.
papa.49
A csutigörény úgy értelmezi a szolidaritást, hogy az Unió legyen velünk szolidáris, mi meg leszarjuk az Unió elvárásait, meg az aláírt paktumokat is !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.