Egy jelentéshez benyújtott módosító indítványról szavaztak tegnap az Európai Parlament plenáris ülésén, amelynek értelmében ki kell vizsgálni az európai politikusok azeri pénzalapból történt megvesztegetéséről szóló információkat. A módosító indítványt 578 szavazattal 19 ellenében – köztük a Fideszes képviselők „nem” szavazatával – fogadta el a testület. A Demokratikus Koalíció úgy véli, az azeri baltás gyilkos kiengedése és az ezzel egy időben Azerbajdzsánból Magyarországra utalt, majd itt nyomtalanul eltűnt hétmillió dollár fényében érthető, de árulkodó a Fideszes képviselők szavazata. Ha az eddig napvilágra került összefüggések nem beszélnének már önmagukért, ez mindenképpen mutatná a Fidesz legfölső vezetésének és személyesen Orbán Viktornak az érintettségét az ügyben. A DK kérdéssel fordul a miniszterelnökhöz, azt kívánva megtudni, ki utasította a Fidesz EP-képviselőit a „nem” szavazatra, egyeztették-e álláspontjukat a magyar kormánnyal, és hogyan viszonyult az EP...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nem volt kétséges, de ebből nehéz lesz kimosakodni, fiúk!
Ráadásul még hülyék is. Az EP mindenképpen elfogadta volna a javaslatot, de ha ők is megszavazzák, legalább nem hívják föl magukra a figyelmet...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Ó, hát ki látott már olyat, hogy a mocskos maffia megszavazza a saját halálbüntetését?
Pálinkafőző Rézüst
Mi az, hogy érintett??? Ő rendelte el, utána számolgatta a lóvét...
Béla333
"Orbán elismerte, hogy ő döntött a baltás kiengedéséről
Minden érintett tárca elmondta a véleményét, majd megszületett a döntés, amelyet "természetesen – mint mindig – a miniszterelnök mond ki", most is így történt – részletezte Orbán Viktor, hozzátéve, hogy a Külügyminisztérium pontosan jelezte előre, milyen típusú következményei lesznek egyik vagy másik döntésnek. ""
hvg.hu/itthon/20120911_Orban_elismerte_hogy_o_dontott_a_baltas_k
bence
Naná , hogy érintett ! Ezt mindenki jól tudja ! Különben nem rakhatott volna zsebre ekkora zsozsót !
karma1
@Manhattan: Atyavilag! Csak nem? Csak nem elkezdodott??? Lehet, hogy Gyurcsany ezeket a papirokat latta, es - allampolgari kotelessegenek megfeleloen - megtette a feljelentest az EU fele, aki most egy HIVATALOS vizsgalatot rendel el? Amit most mar MUSZAJ lefolytatnia az EU-nak, hiszen szavazasi eredmeny kotelezi erre, Ez lesz az az igazolasi eljaras, ami a papirok valodisagat ketseget kizaroan be fogja bizonyitani! Ezellen ez a hulye nem tehet semmit se!
Na, most szerintem verheti a fejet a falba, mert amikor Gyurcsany azt akarta, hogy orban jelentse fel ragalmazasert (a kulfoldon eltitkolt bankszamlak miatt), akkor orban elmulasztotta a pillanatot. Nenm kerte ki maganak azonnal (es kesobb se) Gyurcsanytol a nyilvanvalo ragalmazast, de feljelentest sem tett, -amit polt magyarorszagi szinten meg el tudott volna sumakolni.
Nagy valoszinuseggel kozben Feri utana jart melyebben az ugynek, es most mar nala lehetnek a papirok, VAGY meg egyszer megnezhette tuzetesebben, es rajott, hogy valojaban mi tortent, es ezert mehetett a nemzetkozi birosag ele (hisz Magyarorszagon a vilagon semmi sem fog tortenni).
Mondjuk ebben nyilvanul meg Gyurcsany zsenialitasa. Ha csak erre a 7 millio eltunt dollarra tudja rabizonyitani Fleto, hogy ezt orbannak erintenie kellett es valahogy el kellett juttatnia valamelyik offshore cegebe, mar ez is eleg a megbuktatasahoz.
Ezert rohan most Szingapurba, eltuntetni a nyomokat,... Hat nem hiszem, hogy orban tisztara mosando penze erosebb lenne a szingapuri bank reszere, mint egy EU-s ugyeszi nyoozas korrupcios buntettben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.