Egy jelentéshez benyújtott módosító indítványról szavaztak tegnap az Európai Parlament plenáris ülésén, amelynek értelmében ki kell vizsgálni az európai politikusok azeri pénzalapból történt megvesztegetéséről szóló információkat. A módosító indítványt 578 szavazattal 19 ellenében – köztük a Fideszes képviselők „nem” szavazatával – fogadta el a testület. A Demokratikus Koalíció úgy véli, az azeri baltás gyilkos kiengedése és az ezzel egy időben Azerbajdzsánból Magyarországra utalt, majd itt nyomtalanul eltűnt hétmillió dollár fényében érthető, de árulkodó a Fideszes képviselők szavazata. Ha az eddig napvilágra került összefüggések nem beszélnének már önmagukért, ez mindenképpen mutatná a Fidesz legfölső vezetésének és személyesen Orbán Viktornak az érintettségét az ügyben. A DK kérdéssel fordul a miniszterelnökhöz, azt kívánva megtudni, ki utasította a Fidesz EP-képviselőit a „nem” szavazatra, egyeztették-e álláspontjukat a magyar kormánnyal, és hogyan viszonyult az EP...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nem volt kétséges, de ebből nehéz lesz kimosakodni, fiúk!
Ráadásul még hülyék is. Az EP mindenképpen elfogadta volna a javaslatot, de ha ők is megszavazzák, legalább nem hívják föl magukra a figyelmet...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Nem volt kétséges, de ebből nehéz lesz kimosakodni, fiúk!
Ráadásul még hülyék is. Az EP mindenképpen elfogadta volna a javaslatot, de ha ők is megszavazzák, legalább nem hívják föl magukra a figyelmet...
Hellcat
Na először is...ebbe egy szoci kormányt már belebuktatott volna a fidesz...másodszor is, mérhetetlen balfaszságra ad tanúbizonyságokt az, hogy 578 ellenében szavaztak 19 en...akkor már bazdmeg szavazzatok mellette hogy ne legyen feltünő...idióták gyakorlatilag lebuktatják saját magukat...
nyanya001
Elsősorban és első helyen Orbán a felelős !
RonaGyuri
@Manhattan: ahogy mondod, akinek egy cseppnyi olyan kétsége is van, hogy nem, az nem tudja mit beszél!
Manhattan
@nyanya001: Ő egymaga hozta meg a döntést. A jogi végzettsége birtokában. )
papa.49
@Manhattan: Te biztos vagy benne, hogy van neki ???
Én egyáltalán nem hiszem hogy rendesen doktorált volna, ahhoz nagyon hülye !!!
Hellcat
@Manhattan: Látom egy rugóra járt az eszünk :)
Clavigo
@Manhattan: Akárcsak a Grippen-bulinál...
nyanya001
@Manhattan: Kapott is érte pár milliárd dolcsit ez a féreg !
peterkelemen
Korrupt geci törpe Orbán. Nem véletlenül választották Putyin után a legkorruptabb miniszterelnökévé. Szégyen!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/09/orbanpinter-1024x683.jpg
Mert ezek az arcok alanyi jogon a becsület és tisztesség élő szobrai. A pucér seggű
önkormányzati hivatalnoktól Szijjártón át Pintérig. Van nekik szakmai tekintélyük, vezetői
becsületük és bármit elkövethetnek, mindig takarózhatnak azzal, hogy aki ezekről beszél, az
ellenség, a lejáratásukon ügyködik, a szolgálati tekintélyüket akarja megtépázni, mert nincsen
jobb dolga. Ennek a makulátlan becsületű bandának a gátlástalansága – és baszki, tényleg le kell írnom, hogy a hatszáz évre titkosított olajszőkítés atyaúristene, a hatalmával visszaélő, sötét rendszer maradványa, a bűnözőgyanús, korrupt Pintér hivatkozik szolgálati tekintélyre – normális helyeken (már akkor is aktuális lett volna, amikor Lázár szintén a becsületét kereste a bíróságon egy interneten kommentelő polgárral szemben) a rezsim bukásának előszobáját jelentené. De szerencsére itt szó nincs erről. Akkor is van még hova hátrálni, ha legközelebb a szemellenzős hívek családtagjait hurcolják meg. Akkor is lesz magyarázat arra, hogy miért annak kell lerúgni a veséjét, aki a korrupciót leleplezi, arra magyarázatot vár, arról beszél, és nem annak, aki csinálja. Ennek az országnak nem a hűbérurak és a maffia az ellensége, hanem mindazok, akik ezt számonkérik, és bármennyire evidencia, bármennyire szar, a helyzet mit sem változik, de legalább egyre rosszabb.
F_Viktor
Tehat a maffia beismerte, hogy volt bizonyos osszeg amiert elengedtek egy muzulman gyilkost, aki vallasi alapon olt meg egy kereszteny katonat. A magyar kormany ennek soran meg azt is felvallalta, hogy diplomaciai konfliktusba keveredjen Ormenyorszaggal.

Persze naiv nem vagyok, az EU vizsgalat nem fog eredmennyel vegzodni Magyarorszagon, nem fog kiderulni az igazsag, mert segitseget nem varhatnak sem az olajszoketol, sem a patyolattisztasagert felelos polttol sem.
quadrocopter
Ó, hát ki látott már olyat, hogy a mocskos maffia megszavazza a saját halálbüntetését?
Pálinkafőző Rézüst
Mi az, hogy érintett??? Ő rendelte el, utána számolgatta a lóvét...
Béla333
"Orbán elismerte, hogy ő döntött a baltás kiengedéséről
Minden érintett tárca elmondta a véleményét, majd megszületett a döntés, amelyet "természetesen – mint mindig – a miniszterelnök mond ki", most is így történt – részletezte Orbán Viktor, hozzátéve, hogy a Külügyminisztérium pontosan jelezte előre, milyen típusú következményei lesznek egyik vagy másik döntésnek. ""
hvg.hu/itthon/20120911_Orban_elismerte_hogy_o_dontott_a_baltas_k
bence
Naná , hogy érintett ! Ezt mindenki jól tudja ! Különben nem rakhatott volna zsebre ekkora zsozsót !
karma1
@Manhattan: Atyavilag! Csak nem? Csak nem elkezdodott??? Lehet, hogy Gyurcsany ezeket a papirokat latta, es - allampolgari kotelessegenek megfeleloen - megtette a feljelentest az EU fele, aki most egy HIVATALOS vizsgalatot rendel el? Amit most mar MUSZAJ lefolytatnia az EU-nak, hiszen szavazasi eredmeny kotelezi erre, Ez lesz az az igazolasi eljaras, ami a papirok valodisagat ketseget kizaroan be fogja bizonyitani! Ezellen ez a hulye nem tehet semmit se!
Na, most szerintem verheti a fejet a falba, mert amikor Gyurcsany azt akarta, hogy orban jelentse fel ragalmazasert (a kulfoldon eltitkolt bankszamlak miatt), akkor orban elmulasztotta a pillanatot. Nenm kerte ki maganak azonnal (es kesobb se) Gyurcsanytol a nyilvanvalo ragalmazast, de feljelentest sem tett, -amit polt magyarorszagi szinten meg el tudott volna sumakolni.
Nagy valoszinuseggel kozben Feri utana jart melyebben az ugynek, es most mar nala lehetnek a papirok, VAGY meg egyszer megnezhette tuzetesebben, es rajott, hogy valojaban mi tortent, es ezert mehetett a nemzetkozi birosag ele (hisz Magyarorszagon a vilagon semmi sem fog tortenni).
Mondjuk ebben nyilvanul meg Gyurcsany zsenialitasa. Ha csak erre a 7 millio eltunt dollarra tudja rabizonyitani Fleto, hogy ezt orbannak erintenie kellett es valahogy el kellett juttatnia valamelyik offshore cegebe, mar ez is eleg a megbuktatasahoz.
Ezert rohan most Szingapurba, eltuntetni a nyomokat,... Hat nem hiszem, hogy orban tisztara mosando penze erosebb lenne a szingapuri bank reszere, mint egy EU-s ugyeszi nyoozas korrupcios buntettben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.