"Az ellenőrök látogatásának napján még az is elképzelhető, hogy tömegek fogják ellepni a felcsúti kisvasút szerelvényeit," Mindjárt jönnek az ellenőrök! Szeptember 18. és 20. között Magyarországra érkezik az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrzési Bizottságának küldöttsége, hogy utánanézzenek pár uniós pénzből finanszírozott beruházásnak, első programjuk a főnök kisvasútja lesz. Az ellenőrök látogatásának napján még az is elképzelhető, hogy tömegek fogják ellepni a felcsúti kisvasút szerelvényeit, sőt az egész Vál-völgyet azért, hogy lássák, megérte a 800 millió forint (ebből több mint 600 EU-s forrás) a beruházást. Persze ez csak Science Fiction.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Már éppen ideje, hogy a körmére nézzenek a maffiabandának! Mindenki tudja a mocskos lopásaikat. Ettől fél Orbán. Ezért mondja , hogy külföldről buktatják majd meg őket. Hajrá Brüsszel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@anka: Az utolsó kép marha jó, már csak annyi kiegészítésképpen a csutigörénynek kellene keresztbe feküdnie a mozdony elé, oszt. RAJT !!!
Szép temetést rendeznénk neki, mind a három darabjának !!!
karma1
@anka: @Horizont: En ugy csinalnek, mint Columbo hadnagy,... Amikor a gyilkos a kihallgatas utan mar eppen megkonnyebbulne, akkor meg visszajonnek az ajtobol kerdezni valamit. Ha Ujhelyi es Navracsics jol "dolgoztak" a zunijoban, akkor tudjak a bizottsag tagjai, hogy mire szamitsanak.
De ha tenyleg szigoru lesz ez a vizsgalat, akkor sajnos a konyvelest is akarjak latni az eladott jegyek utan, hiszen elmeletileg minden magyar vallalkozasnak NAV-hoz bekotott penztargepenek kell lenni - jo, kiveve a gyevi vajnat -, es aki valamit is ert a konyveleshez, akkor az tudja, hogy VISSZAMENOLEG nem lehet papirt berakni, mert akkor minden evvegi merleg es statisztika megdol. (Jo, a legegyszerubb nullakat irni egy szamhoz, de nem egy tablazatban, ahol helyiertekek vannak...:o))))
karma1
Hu, most estem csak gondolkodoba: A "razzia" szo hirtelen rajtautest jelent, NEM LEHET TUDNI A PONTOS IDEJET!
Es ha mar egy draga bizottsag ide kiszall, akkor ok nem elegednek meg egy hetkoznap delelotti forgalommal.
Csak az erkezesuk idopontja van ideirva, es mikor is fognak tavozni? Mert az utazassal egyutt ertett 3 nap szemmit nem jelent - a konyveket is ki kell kerniuk, ha mar egyszer tenyleg a vegere akarnak jarni az ugynek. ELvegre eleg komoly penzrol van szo...
karma1
Je, irasban tudok posze lenni...:o)))) Szemmit = semmit...
karma1
@anka: "Hat azt majd meglatjuk, kisfiam, szeptember 20-a utan...Megvarom, mit mond a bizottsag a "razzia" utan...:o))))"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.