Gyurcsány Ferenc arról beszélt kedden Dunaújvárosban, hogy 2010 előtt is visszakérték a kormányzati beruházásokra szánt pénzek 20 százalékát, ma viszont ennél jóval magasabb a tarifa. Fideszék kapva kaptak a mondaton és válaszra sarkallták a volt miniszterelnököt, nevezze meg, hogy kikre célzott.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Schopasch! Kósa-Debil miért nincs még sitten? Hát Simonka ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Béla333: Es allitolag te vagy az, akinek nincs Gyurcsany-fobiaja... Aztan megint rendre osszetevesztitek az Alstom-ot az Altus-sal...pedig a ketto kozott pont annyi a kulonbseg, mint csapba szarni vagy szarba csapni...
Bela, ez neked meg mindig nem megy!
Ha ez igaz, akkor miert nincs meg vezetoszaron Gyurcsany (bar nem tudom, miert kellene Neki ezert kulon felelnie?), Demszky es meg aki ebben a "buliban" volt??? Ez az egesz csak budai gyula es a fidesz, origo, fidesz.hu meg ilyen oldalak allitasa. Lehet belengetni a papirokat, a fidesznek erre kulon miniszteriuma van...
Béla333
@karma1: 00.57
Már mikor kevertem szerinted a két céget?
Én a 4-es metró sok milliárdos, az Unió felé történő visszafizetési kötelezettségéről írtam, ami a Gyurcsány vezette kormány és Demszky ideje alatt keletkezett. Medgyessy cégén keresztül felmarkolt egy jó adag pénzt!
Az OLAF vizsgálat 2006-tól 2015-ig terjedő időszakot ölelt át!
Néhány hónapja volt, hogy nyilvánosságra hozták a jelentést, tényleg nem emlékszel?
Na akkor egy kis emlékeztető:
"Nyilvános a 4-es metró korrupciós jelentése, Medgyessy is az érintettek között"
index.hu/belfold/2017/02/03/itt_a_teljes_olaf-jelentes_a_4-es_metrorol/
Béla333
Egyébként megnéztem a dunaújvárosi lakossági fórum idevonatkozó részét és Gyurcsány tényleg azt mondta, hogy 20% visszaosztás volt az akkori kormányzati korrupció csúcsa.
Csakhogy akkor ha ilyenről volt tudomása, mint miniszterelnöknek, akkor tett-e bármit is ennek a felszámolására, az okozott kár, az ellopott adóforintjaink visszaszerzésére?
Ha nem tett, akkor meg miért nem tett?
karma1
@Béla333: En errol a beirasodrol beszelek:
"Ja? Az MSZP/Gyurcsányék Demszkyvel és mellettük a mutyipartnerük: a Fidesz?!
Vagy az autópályák felülszámlázott pénzeit kik is osztották szét a hátunk mögött?
Ja? Ezek is ugyanezek?
Akkor mi is a helyzet?"
A korrupcios jelentesre emlekszem, ugyanis az Unio egy csomo penzt nem fizetett ki meg mindig a 4-es metro epitoinek, holott a 4-es metro mar jar, ha jol tudom.
arra is emlekszem, hogy eloszor azt mondta Demszky, hogy elmegy a meghallgatasra, aztan megsem ment el, de erdekes modon ennek ellenere egyikuket sem vezettek el vezetoszaron, ergo: az unios vizsgalobizottsag mindent rendben talalhatott.
Ja, es azt az egy dolgot ne feledd el, hogy amikor Gyurcsany es elotte Medgyesi volt a miniszterelnok, akkor meg divat volt meghallgatni az ellenzeket - aki akkor orban volt -, es veluk egyutt donteni dolgokrol,
Ugyanis ez a ket uriember (Medgyesi es Gyurcsany) mindig a demokracia jegyeben jartak el. Az egyszemelyi - diktatorikus - kormanyzast Illiberalia vezetoje, orban basi vezette be, ha emlekszel meg ra.
Azert keresd mar fel az orvosodat vagy a gyogyszereszedet, mert kezdenek akutta valni a Gyurcsany-fobias tuneteid.
kerlek, mondd mar meg konkretan, hogy Gyurcsany melyik bizniszebe rakta bele azt a penzt, amit a 4-es metrobol ellopott? ALlati jo lenne tudni, mert tudod, ha tenyleg igy van, akkor en mondanam azt, hogy ne legyen kettosmerce: uljon Gyurcsany is, na de akkor az egesz futyisz-bagazs is,...:o(((
karma1
@Béla333: Medgyesi 2004. szeptember 29-ig volt, Gyurcsany pedig ettol a datumtol 2009. aprilis 14-ig. A tenyleges munkalatok 2010 utan kezdodtek, ne haragudj, de mi a f@sz koze van Gyurcsanynak 2009.04.14. utani 6 eves lopashoz, amibol 5 evet orban volt a ME kokemenyen, es kuszaszem volt eloszor a pu. miniszter? Szerinted 2010 utan orban barkitol barmilyen kritikat, ellenintezkedest elfogadott???
Béla333
@karma1: 10.41
Már ne haragudj, de tökre összezutyulsz mindent:
1./ Hol van a beírásomban az, hogy keverem bármiben is az Alstomot az Altussal?
2./ Az Uniós vizsgálat kér vissza vagy 60 milliárd Uniós pénzt, mivel a közbeszerzésnél szabálytalanságokat találtak. Tehát, ők nem mentettek fel senkit!
3./ Demszky valóban nem ment el a vizsgálóbizottsági meghallgatására, de az, hogy ezért nem vitték el vezetőszáron, az nem bizonyit semmit. Ugyanis oda nem elmenni, az nem bűncselekmény.
4./ Medgyessy és Gyurcsány nyakig benne van akár a 4-es metró korrupciós ügyében, akár más akkoriban történt kormányzati korrupciós ügyben, így azt mondani, hogy a ténykedésük a demokrácia jegyében volt, az nem igaz! (mondhatom: hazugság!)
5./ Olyat akarsz rám tolni, amit én egy szóval sem mondtam: ha elrakott személyesen Gyurcsány vagy Medgyessy, vagy nem az akkori lopott pénzekből, az a végeredmény szempontjából mindegy: lopták abban az időben is adóforintjainkat, mégha sokkal kevesebbet is mint a maiak. De a büntetés, az ítélet mértéke nem rád vagy rám tartozik, hanem egy független bíróságra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.