Kocsis Máté, a VIII. kerület polgármestere Facebookon tiltakozik a Határ út mentén elterülő kiserdő letarolása ellen.

A 444.hu vette észre, hogy Kocsis felháborodott posztot intézett a kormányhoz, mert "elfelejtették" megkérdezni a véleményét a Határ út mentén elterülő kiserdő kivágásáról.

Kocsis Máté kiakadt, mert a kormány nem kérdezte meg egy fontos ügyről
Fotó: Facebook/kocsismate

A fideszes polgármester azt írja, az egész elképzelés hajmeresztő.

"Tönkretenné több tízezer környékbeli ember életét, környezetét, és felszámolnának Pesten egy olyan 22 hektáros zöldfelületet, melynek a pótlását, kiváltását sem lehet megoldani sehol máshol”.

Kocsis azt is sérelmezi, hogy sem az érintett polgármestereket, választott képviselőket, sem Tarlóst, de még a környékbeli lakosokat sem kérdezték meg erről. 

Kocsis Máté az elmúlt hetekben egyeztetett Ferencváros polgármesterével, Bácskai Jánossal, hogy a terv ne valósuljon meg.

Fürjes Balázs nagyberuházási kormánybiztosnak is írt egy levelet, amelyben azt kérte, hogy jövő héten szerdán a tervpályázatot nyilvánítsák eredménytelennek. Kocsis szerint hat nap múlva pont kerülhet az ügy végére.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Kocsis eddig azt hitte, hogy Ő egy valaki, akit megkérdeznek... Most rájött, hogy Ő is csak egy senki...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kukac Kukac
Miért kellene a meleg gyereket megkérdezni bármiről?
Nessy
@Kukac Kukac: Talán mert ez a probléma sok száz embert érint. Már megint a fákat írtják, akár szükséges, akár nem. Budapest valamikor sok parkkal, erdővel volt megáldva. Ma már a Budai hegyekben drót kerítések "Magánterület " felirattal, fogadják a kirándulókat. Építészeti szörnyszülöttekkel telepítik be az erdők helyét. Ma már a Római part fái is veszélyben vannak, mert védeni kell azokat az épületeket, melyeket tudatosan építettek ártérre. És lehet folytatni. Természetes, hogy az ott élőket a kutya sem kérdezte meg sem akkoriban, sem manapság.
Nessy
@Mirabilis: Az is feldúlt sokakat, de ők nem Fidesz hívek voltak, ergo zsernyákokat küldtek rájuk. És lesz sok szép beton kocka a Ligetben a fák helyén.
legfeljebb még rosszabb lesz a levegő minősége,amit sem a Czinege utcában, sem a Várban nem érzékelnek annyira, mint ide lent.
human
"Ha Orbán tudna róla, nem hagyná."
/ismeretlen Orbán hívő/
cikicakk55
@Kukac Kukac: Nem értem számodra miért jelent kevesebbet egy homoazeyuális egy heterónál. A nemi beállítottság aemmit nem von le egy eber értékéből. Attól még lehet jó orvos,politikus,emberséges köztisztviselő,de ugyan így jó ács,lakatos,kertész,stb.Nem tudom miért érzed úgy,hogy nem méltó a bizalomra? Ha utána néznél a bűnügyi statisztikának,sokkel kevesebb. nemi wrőszakot követnek el,mint a heterók és nem azért mert kevesebben is vannak. Ők egy párkapcsolatot nem erőszakkal szeretnének elérni,mert az nem két emberről szól. Mielőtt meggyanusítasz,hogy érdekből szólok hozzá: 43 évw élek a férjemmel boldog házasságban. 62 éves nő vagyok. 2 fiam van,mind a kettő heteró beállítottságu. Munkám alatt( ápolónő) viszont több meleg fefit és leszbikus nőt megismertem és nyugodtan ki merem jelenteni,hogy emberségből felette állnak a heterók jó nagy részénél. Érzékenyebbek,segítő készebbek,mint a sok büszke,őket lenéző heteró. Ez csak egy vélemény,természetesen nem kell egyetérteni velem.
division
@cikicakk55: Egyszerűbb buzizni meg köcsög fideszesezni azoknak akik ennyire képesek, de ezt már megmondta anno Lázár is:-)
quadrocopter
Csókold meg a gazdád heréit - Kocsis! Ennyire vagy te fontos ember!
human
@Nessy: És mindig van aki mégis megadja az engedélyt az építésre az erdő szélére, pedig elvileg nem lehetne. Így telekről telekre írtjuk ki az erdőket.
Múltkor túráztam. A térkép szerint egy csapás vezetett el egy nagy ház kerítése és a patak közt. Odaértem és láss csodát kerítéssel lekerítették a patakot egy nagy szakaszon. kérdés, hogy a térkép tévedett vagy önkényesen kiterjesztették a telekhatárt a patakra.
human
@division: Jajj. Lázár olyat is mondott, hogy a Farkas Flórián felelősségét emlegeti ÖRO pénzek ügyében az rasszista.
division
@human: Na jó, Lázár mondott már sok mindent, de az elhíresült mondásában van némi igazság.
division
@human: "Múltkor túráztam. A térkép szerint egy csapás vezetett el egy nagy ház kerítése és a patak közt. Odaértem és láss csodát kerítéssel lekerítették a patakot egy nagy szakaszon. kérdés, hogy a térkép tévedett vagy önkényesen kiterjesztették a telekhatárt a patakra."
Vagy egyszerűen csak eltévedtél, valld be:-)))))))))))))
a helység kalapácsa
Én nem olvasom el a cikkeket.
A főcím, meg pár sor, igen. nekem annyi is elég.

kocsis máté kiakadt,
Hogy újra van kisgazdapárt, de miép, nem?
Aztán kiderült, hogy mégsem emitt.
A fák.
Nem kéne kivágni a fákat.
A hatvan- hetven-nyolcvan évig élő emberek csak úgy kivágják a több száz, vagy több ezer éve élő fákat...
Ez nem van jól!
kocsis máté elől kivágták a fát, és hirtelen meglátta az erdőt.
kocsis máté eddig nem látta a fától az erdőt, de most, hogy kivágták a fát, már látja az erdőt, amit szintén ki akarnak vágni...
Bakker!
Qqberci
Kocsis eddig azt hitte, hogy Ő egy valaki, akit megkérdeznek... Most rájött, hogy Ő is csak egy senki...
Zeta
Aztán, ha még is érvényes lesz a pályázat. Kivágják a fákat.
Rá jön, hogy őt is le
justhpeter
@Qqberci: Ezt pedig mi már régóta tudjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.