Éjjel fél kettőkor szállítottak át egy idős beteget egyik kórházból a másikba, pedig szó sem volt sürgősségi esetről, pusztán akkor került sorra. A trombózisveszély miatt kizárólag fekve, hordágyon szállítható asszonyt felszólították, hogy pattanjon be magától a mentőautóba, majd útközben a betegszállítók még megálltak hamburgerezni és cigit venni. Ez felettesük szerint rendben van, hisz nem tartott sokáig, különben is éjjel kellett dolgozniuk. Az egészségügyi rémtörténet miatt a család panaszt tett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Nincs ebben a történetben semmi különös. Az egészségügyben gyakorta előfordul, hogy beteg emberekkel kíméletlenül bánnak az alkalmazottak.
Klubtag
Én ezen egyáltalán nem csodálkozom, még ha újra meg újra el is önt az epe.
Azoknak az embereknek a nagy része, akik hivatásul az elesettek segítését választották, (orvosok, ápolók. kiszolgáló személyzet) jó részük már régen nincs az országban. vagy elhagyták a pályát. A maradók meg vagy emberfeletti teljesítményt vállalnak (ezek a tiszteletreméltó kevesek), vagy fásult beletörődéssel "robotként" funkcionálnak, utóbbiak nem ritkán sűrű "üzemzavarral".
peterkelemen
Miközben az agyhalottak migránsokkal riogatják az arra fogékony buta embereket. Szégyen, ami ma Magyarországon zajlik!
magyarbakancs
A beteg iránti tisztelet,becsület olyan mélyen van mint a bányász béka segge.
Ez a viselkedés etikátlan.
Mert a betege engedélyét kellett volna kérni,hogy meg állnak venni egy szendvicset ha nem gond.
Talán így a reklamációt kilehetett volna védeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.