Az ex-LMP-s a korrupciós ügyek hosszabb elévülési idejéről szóló népszavazáshoz gyűjt aláírást. 27000 népszavazási aláírási ívet vett ma át Vágó Gábor a Nemzeti Választási Irodától (NVI). Ez 405 000 aláírás gyűjtésére elég, ami kicsivel több, mint a kétszerese a szükséges mennyiségnek, ugyanis 200 ezer szignó kell ahhoz, hogy a parlament kénytelen legyen országos népszavazást kiírni. Egyetért-e Ön azzal, hogy a korrupciós bűncselekmények büntethetősége legalább tizenkét év elteltével évüljön el? Így szól Vágó azon a kérdése, amelyet szeptember elején engedett át a Kúria. Az ex-LMP-s politikus összesen 11 kérdéssel próbálkozott, a fentin kívül még egy csúszott át, az így szól: Egyetért-e Ön azzal, hogy köztulajdonban álló gazdasági társasággal foglalkoztatási jogviszonyban álló személy onnan származó éves jövedelme a köztársasági elnök tiszteletdíjának éves összegét ne haladhassa meg? Az állami vezetők bérplafonjáról szóló kérdés aláírásgyűjtése már javában zajlik, és úgy...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@durbincs: ismét okadatoltad szövegértési hiátusodat! =))
RonaGyuri
@durbincs: ismét okadatoltad szövegértési hiátusodat! =))
Eladott Ország
Nincs is szebb annál, mint amikor egy érvénytelen népszavazást meglovagoló dakota vezeti az új egységet. Ha bukni fog Orbán rendszere – márpedig bukni fog, miután semmi nem tart örökké – a jelenlegi parlamenti ellenzékével fog bukni. Már régen összetartoznak, össze is nőttek, le is fogják egymást rántani a szakadékba. Csak azt remélem, hogy megy velük az a rengeteg szemét is, amit sikerült a felszínre kotorni. A megélhetési politikusok sokasága, az oligarcháik, strómanjaik, fizetett és lefizetett híveik, közpénzből fenntartott pártmédiájuk.
Macskaszem
@durbincs: Állandóan kérdezel, vagy csak nem találod a pontot vazzze?
desiro
@Macskaszem: Ne foglalkozz vele, szöveg értési problémával küzd, azért kérdez azt várja mindig, hogy valaki megmondja neki, hogy egy retardált barom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.