A bíróság szerint a két propagandalap kifejezetten azért cikkezett az ellenzéki aktivista társkeresési szokásairól, hogy lejárassák.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Rezsiszilárd, narancssárga fröcsögőgéptől azt volt szerencsénk megtudni, hogy nem az a görénység, hogy Rogán baszott elmenni és beszámolni a jól fizetett rémálmairól, hanem hogy Gulyás Márton aktivista, Vágó Gábor volt parlamenti képviselő és Schilling Árpád rendező személyében megtalálták a felforgatókat. Ebben a hírben is benne van ennek az országnak minden jelenkori tragédiája. A hatalom suttyói a civilektől rettegnek, őket tartják nemzetbiztonsági kockázatnak. És erről parlamenti bizottsági üléseken filozófálgatnak, majd büszkén tájékoztatják a sajtót is, hogy itt tartanak. Nem a civileket bántalmazó keretlegényeket, vagy az orosz kapcsolatokkal rendelkező, elmebeteg félkatonai szervezeteket, netán a letelepedési kötvényekből zsírosodó, ellenőrizetlen hátterű embereket jó pénzért Európába beengedő államférfiakat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.