A Fidesz már jóval a szavazás előtt rommá verné az ellenfeleit. Ezúttal él a negatív kampány eszközeivel, mással se nagyon. A Fidesz nem fogja a 2002-es hibáját még egyszer elkövetni. Orbán Viktor mondta egy háttérbeszélgetésen, hogy a választás előtt oly megnyugtatónak tűnt az előnyük, hogy úgy vélték, elegendő egy csendes, előnymegtartó kampányt folytatniuk, és nem szükséges a negatív kampány eszközeivel élniük. Előnymegtartó kampány…?! Hiszen Orbán Viktor labdarúgó volt, ha valaki, hát ő aztán pontosan tudta, hogy a profik nem ülnek rá a félidei egy-nullra, hanem igyekeznek minél előbb, végképp térdre kényszeríteni az ellenfelüket. Az előny tartogatásának rossz vége lett. Az ellenfél nemcsak felzárkózott, nemcsak kiegyenlített, hanem – igaz, némi külső segítséggel – a győzelmet is megszerezte. Nos, ebbe a hibába még egyszer nem esik bele a Fidesz!

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy valóban releváns felvetés

Azt hiszem, sok mindent jól megmagyaráz az mno.hu mai vezércikke

Az írás azon részem ami Őfenesége attitűdjére mutat rá legalább is telitalálat: „Veszélyben a haza! Meg kell védeni az országot! – sulykolják. Történelmi tapasztalat, hogy háborús időkben a népek nem cserélik le a kormányt. Nálunk nincs ugyan háborús helyzet, de ez a legkevésbé sem akadálya annak, hogy azt szuggerálják a lakosságba, hogy valamiféle hadiállapot van, vagy van kialakulóban, amelyet csak a jelenlegi kormány képes feloldani. Ám minden háborús retorika lényege az a kettősség, amellyel egyfelől megnyugtatják a lakosságot, hogy ne féljenek, mert a kormány megvédi őket, másrészt hergelik is az embereket, mondván, az ellenség ravasz és alattomos, nem árt mindenkinek résen lennie. ”
Igen valahogy így, főleg, ha hozzátesszük, hogy a „Légy résen” egy közismert jelszó! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.