Többször kóstolta Lévai Anikó a séf főztjét, és mindig ízlett neki. Európai Polgár Díjjal tüntették ki Széll Tamást, az idei Bocuse d'Or szakácsverseny világdöntőjén negyedik helyezett séfjét pénteken Budapesten. Az elismerést a felterjesztő, a Fidesz EP-képviselője, Schöpflin György adta át. A Magyar Konyha magazin szerkesztőbizottságának elnökeként, Orbán Viktor felesége méltatta Széllt

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Érték a mérték

avagy mire jó egy fideszes EU-s képviselő

Hát mit mondjak Tompika árnyékában a többi bornírtsága csak pikantériájában tűnhet ki. Itt van ez a derék, ahogy mondani szokás szebb napokat is látott család sarja (szinte egyedi kivételként a sok ócska komcsiivadék között), Schöpflin György, aki valahogy mindig megtalálja a módját annak, hogy okadatolja, nem csak a műveletlen-parasztsuttyók tudnak bornírtak lenni, de legalább is ezerrel szolgálni.
Ennek lehetünk most is tanúi, mikor „Európai Polgár Díjjal tüntették ki Széll Tamást, az idei Bocuse d'Or szakácsverseny világdöntőjén negyedik helyezett séfjét pénteken Budapesten. Az elismerést a felterjesztő, a Fidesz EP-képviselője, Schöpflin György adta át.”!
Nos az átadáson az ünnepi beszédet maga az ország nagyasszonya „A Magyar Konyha magazin szerkesztőbizottságának elnökeként, Orbán Viktor felesége” celebabrálta.
Azon túl, hogy „Magyarország első számú séfjének nevezte, hozzátéve: ő az első Magyarországon, aki a szakácsok közül sztár lett”, kifejtete, hogy ez ő nem csak úgy mondja, mert „többször volt már alkalma kóstolni Széll főztjét és mindig ízlett neki”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.