A turizmusfejlesztési stratégia szerint Grand Budapest márkanévvel megy a nemzetközi piacra a főváros. Érdekes részleteket tartalmaz a kormány honlapján a héten publikált Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia, amelyről még nem tárgyalt a kormány, így csak a társadalmi egyeztetésre küldött tervezetről van szó.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
...következő lépés már a "NAGY MAGYARORSZÁG" lózung lesz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Megnagyobbított főváros

gondolatok egy újabb PR baki kapcsán

Az biztos, hogy nincs magánál, vagy hivatásos hazudozó, aki azt állítja, hogy szerencsés volt a „Think Hungary! - More than expected” lózung. Azonban most erre is rátolnak egy lapáttal.
A kormány honlapján a héten publikált Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia szerint Grand Budapest márkanévvel megy a nemzetközi piacra a főváros!
A koncepció kimondja, hogy „Középtávon, azaz 3-5 éven belül létre kell hozni a ’Grand Budapest’ desztinációt és márkát, amely magában foglalja a főváros közelében lévő turisztikai szempontból fontos látnivalókat, többek között Szentendrét vagy éppen a Dunakanyart.”.
Hogy micsoda? Nagy Budapest???
„az Országgyűlés 1949. december 20-án szavazta meg azt a törvényt, amely 1950. január 1-jével Budapesthez csatolt huszonhárom környező, addig önálló települést: hét várost és tizenhat nagyközséget, aminek révén létrejött a Nagy-Budapest.”!
Klubtag
...következő lépés már a "NAGY MAGYARORSZÁG" lózung lesz.
papa.49
A jóanyátokkal éljatak nemi életet koszos gecik !!! Ez a fontos tetűk ???
Equus1
meg kellene változtatni a nevet is... Lehetne Turul City vagy Csodatévő Árpűádházi Szt. Erzsébet város - akkor legalább nem kevernék Bukaresttel...
glorianna
@Equus1: A "Csodatévő Árpádházi Szent Erzsébet" városa inkább lehetne a hesseni Marburg, lévén ott van eltemetve, ott emeltek a tiszteletére székesegyházat és ápolják ma is lelkesen az emlékét.
glorianna
@desiro: meglehet... beleillik a családi szokásokba: a problémát nem oldják meg, hanem átnevezik.
Equus1
@glorianna: nem nagyon vagyok járatos ezek között a szentek között... annyit tudok róluk, h ők vették át a korábbi többistenhit beosztott isteneiknek a szerepét és lettek afféle lobbizó szentek, mint pl. Szt. Kristóf.
Nehogy újból mellényúljak: korábbi javaslatomat visszavonom és javasolom a Nyulak Szigete Város elnevezést.
glorianna
@Equus1: :) Általában véve én sem tudok sokat a szentekről, Marburghoz fűz sajátos vonzalom, így speciel Erzsébetről valamennyit olvastam, ill. kultuszát Marburgban láttam.
karma1
Na menjetek a kurva anyatokba!!! Sok mindenbe belebabraltatok mar, de ebbe nem kellett volna. Mi van, a sajatlabu recsolke ket szoptatas kozott otolte ki ezt a kapitalis baromsagot?
Remelem, a Budapesten elo majdnem 2.5 millio embernek vegre elszakad a cernaja,...
RonaGyuri
@karma1: bocs de valamit nagyon félreértettél ez csak egy része a központi régiónak s annak van kb. 2,5 millió lakósa
Nessy
A jelenlegi állapotokat tekintve Budapesten, legfeljebb a katasztrófa turizmus virágozhat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.