Mit képzel, hogy megmondja, Gyurcsány rajta lehet-e a közös listán? De legalább ne induljunk egymás ellen, különben nagy baj lesz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@magyarbakancs: Már bocs de a Botka akar bevezényelni a D.K.-nak.
A Demokratikus Koalíció tagsága erről szavazott a napokban s elutasította Botkának ezt a faszságát.
Sőt országos szinten az M.Sz.P. tagság is együttműködést akar.
Nem hiányzik egy új Bonsai Cézár Botka személyében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@relatív: Az azert nagyon erdekes, hogy a szeptember elso szombatjan tartott Agora megalakulasan nem szemelyre szolo meghivas alapjan, hanem a valoban tenni akarassal mentek el a kulonbozo kispartok, meg az LMP is ott volt, es az mszp-s Molnar Gyula elnok is, es letrehoztak a KOM-ot...Ha annyira megoszto lenne Gyurcsany szemelye, mint ahogy botka meg orban egybehangzoan megprobalja ezt bemantrazni a nepeknek, akkor miert volt ott minden part kepviseloje vajon? (kivetel a jobbik volt).
karma1
@magyarbakancs: Ki szereti oket? De sajnos vannak, mert az egy jo allas: nem kell 3 muszakban a banyaban dolgozni, es ahogy a magyar kormanyt elnezem, meg csak magas iskolai vegzettseg sem kell hozza.
tudode
Rossz a rosszal, de rosszabb a rossz nélkül!
.
Legalább az ELMÚLT HÉT ÉV ALATT megtapasztalhatta az ország apraja, nagyja, gazdagja, szegénye, hogy HOL VAN A MAGYAROK "ÉLŐ" ISTENE.
.
Netán Felcsúton, v a budai várban, v mindenütt, ahol a PÉNZ SZAGA csábítja a HATALOM RABSÁGÁBAN???
.
Egyedül Gyurcsány Ferenc miniszterelnöki meglátása következtében TUDATÁBAN VAN ANNAK MILYEN MÓDON VISZI ez a POLITIKAI KALANDOR az országot a semmibe, a VÉGVESZÉLYBE! Mert a szakemberek szerint is ÚGY ÁLL MÁR A HELYZET, hogy
.
""""Ami 2016 és 2018 között történik Magyarországon, az nem csupán a következő 10 évre határozza meg Magyarország és a magyarok sorsát, de kihat a következő 100 évre is. Az Orbán-kormány 2016 és 2018 közötti döntéseinek következményeit áldják vagy átkozzák rajtunk kívül az utánunk jövő generációk is.."""
.
Gratula Gyurcsány miniszterelnök úr HOZZA RÁ A FRÁSZT!
bencemacska
@karma1: ma, 10:48
Vajon miért nem botka volt ott??? Az MSZP-ben az van, amit ő akar, vagy megenged. Molnár a 23. senki. De ha valóban szint kell vallani, akkor égjen Molnár.
Bárén egyetértek Simicskával: "mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni!"
A Jobbik közölte, hogy részt vesz a mozgalomban, egyetért vele, de az Agórán nem vesz részt.
Lehet, hogy van ott valaki, akivel nem akar nyílt összeütközésbe kerülni, és ez a legjobb módja az nyílt nézeteltérés elkerülésének. Én ezt tudom méltányolni!
Yoda69
Egyszeruen nem ertem Botkat. Mit akar? Nezze man meg a szamokat es az eselyeket. Nem kell nagy esz hozza, hogy belassa csak egy ozefogassal van esely, aminek a DK a 2. legerosebb tagja. Hogy kovetelhet olyan nonszensz dolgot, hogy egy part letrehozoja, es annak elso szamu vezetoje ne legyen rajta a kozos listan. Es miert? Mert 2006-ban megmondta a frankot, ami csipte jo nehany MSZP-e ex-komcsi szemet? Lehet hogy epp Botkaet is?
Dontsuk el vegre le akarjuk valtani a torpe verszivo gecit vagy nem.
Ha igen, akkor felre a kifogasokkal es letrehozni az osszefoggast, de hizo diszno vagtaban!!!
Béla333
Ez a stílus, hogy a DK minden más párt belső ügyébe üti az orrát eléggé visszatetsző.
Gyurcsányék vagy fél éve mást se tesznek, mint hogy az MSZP-t/Botkát mocskolják, mert másként látják a dolgokat mint ők!
Mi köze az MSZP döntéseihez a DK-nak?
Belső szavazásokkal múlatják az időt, de ez ki a fenét érdekel?
Fél éve nincs egy olyan döntésük, ami az ország dolgait lendítené előre, csak állandóan azzal foglalkoznak, hogy miért nem azt csinálja a Botka/MSZP, amit a DK akar?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.