Mit képzel, hogy megmondja, Gyurcsány rajta lehet-e a közös listán? De legalább ne induljunk egymás ellen, különben nagy baj lesz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
@magyarbakancs: Már bocs de a Botka akar bevezényelni a D.K.-nak.
A Demokratikus Koalíció tagsága erről szavazott a napokban s elutasította Botkának ezt a faszságát.
Sőt országos szinten az M.Sz.P. tagság is együttműködést akar.
Nem hiányzik egy új Bonsai Cézár Botka személyében.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Most a komcsik vagy megőrültek vagy megvette Botkát a geci kilóra.

Botka Laci kapjál a fejedhez, pereg a homokóra.
quadrocopter
@Peller Anikó: Gyurcsány is a fejélhez kaphat!
relatív
A volt miniszterelnök urat lehet szeretni - vagy nem -, de azért egrecírozni ( mit csináljon, mit ne ) azért elég bárdolatlanság, még a politikai térben IS !
magyarbakancs
ezek nyolc évig együtt ültek a parlamentbe,egy frakcióba.
csak eddig tartott a mundér becsület.?
Gyurcsány egy egoista szarkeverő.
Eladott Ország
Demokratikus úton azonban Orbánt leváltani nem lehet, annál az egyszerű oknál fogva, hogy Magyarországon 2010 óta nincsenek demokratikus választások, és nem is lesznek, amíg Orbán rendszere fennáll. Ez mindjárt elvezet ahhoz a kérdéshez, hogy a rendszert kell megdönteni előbb vagy a kormányt kell leváltani. Nyilvánvaló, ha a rendszer teszi lehetetlenné még a kormányváltást is, akkor a rendszert kell előbb megdönteni, és utána lehet demokratikus választásokat tartani. Botka nem néz szembe azzal a ténnyel, hogy a jelenlegi választási rendszerben Orbán – függetlenül attól, hogy mekkora a támogatottsága – akkora többséggel nyer, amekkorával akar. Az átrajzolt választói kerületek, a közmédia kisajátítása, a külföldi magyarok szavazatai és még sok más összetevő alapján Orbán leválthatatlan. Akkorára állítja be a győzelmét, amekkorára akarja. Botka még azt sem fogta fel, hogy Orbán lefoglalja magának a kétharmados parlamenti többséget, és az álellenzéki pártok a maradékon osztozhatnak meg. Ha együtt indulnak a választáson, akkor fehér asztal mellett elosztják a mandátumokat, és azt a pénzt, amiért ezt a hazudozást folytatják és amiért a hazaárulást elkövetik. Ha külön indulnak, akkor a kollaboránsok számára a választásnak az a tétje, hogy az Orbán által nekik meghagyott egyharmadból ki hogyan részesül.
koszpeko
@magyarbakancs: Már bocs de a Botka akar bevezényelni a D.K.-nak.
A Demokratikus Koalíció tagsága erről szavazott a napokban s elutasította Botkának ezt a faszságát.
Sőt országos szinten az M.Sz.P. tagság is együttműködést akar.
Nem hiányzik egy új Bonsai Cézár Botka személyében.
magyarbakancs
@koszpeko: Mind a kettő balfasz, egoista , senkiházi ,.
Peller Anikó
@quadrocopter: ez kb olyan taplóság mintha a Botkát arra szólítanánk fel, hogy lépjen le, vonuljon vissza a városházára, kussoljon, kapjon a fejéhez és vonuljon nyögdíjba. Vagy az orbánt. Vagy a vonat. Bocsát.

Gyurcsány az egyetlen aki az összefogást szorgalmazza, a többi meg megosztó fideszbérenc.
quadrocopter
@Peller Anikó: Lehet, de Gy. eléggé önfejű!
koszpeko
@magyarbakancs: Aki változást akar az együttműködést is.
Botka nélkül lehet baloldal de Gyurcsány Ferenc nélkül nem.
Gy.F. nem hatalom vágyból vagy egoizmusból nem lép vissza.
De csak vele együtt lehetséges lenyomni a fityfaszt (Gy.F. ezzel tisztában van ezért nem lép le a színről).
Ez akár tetszik embereknek akár nem.
magyarbakancs
@koszpeko: nem értek egyet veled de ez gondolom nem fontos.
Peller Anikó
@quadrocopter: és szerinted az a legnagyobb bűn a mai politikában, hogy önfejű?

Az ő bűne a naivitás és a tisztesség. Ebbe is bukott bele.

Mi is ezzel szemben a geci bűne? Pici hazudozás, apró lopócskázás, végülis nem rombolt le még mindent és a vagyonkája sem lett több mit Rotschildnak és Dáriusnak együtt. A lopott arany is kevesebb mint amit a Fort Knoxban őriznek és stadiomja is kevesebb mint ezer.

Miért is ne baszogatnád inkább a Gyurcsányt.
karma1
@magyarbakancs: Azert az egesz szitu ugy kezdodott, hogy jott botka , es a legelso megnyilvanulasa az volt, hogy Gyurcsannyal NEM, a Gyurcsany adja oda a partjat, a szajat parttagsagat, azok szavazzanak at az mszp-re, de Gyurcsany NE jojjon,.
Akkor most mirol is ugat az Index? A DK tartott egy kozgyulest, ahol Gyurcsany megkerdezte a SAJAT tagsagat, hogy ok hogy gondoljak, hogy ovele, vagy o nelkule induljon-e a part a valasztasokon, mire mindossze a parttagsag 6 %-a gondolta ugy, ha minden kotel szakad, akkor Gyurcsany nelkul. (Mig ugyanezt a felallast botka egyszemelyes dontessel KIEROSZAKOLTA a sajat partjan belul, es nem ugy tette ezt, hogy megszavaztatja a sajat partjat).
A DK Gyurcsany "gyermeke" - szellemi termeke - miert kellene botka javara lemondania, es foleg MIERT???
Az mszp sorban rugta fol az utolso idokozi valasztasokon a megegyezeseiket: az egyezseg ugy szolt, hogy ha a ket kulon indulo kozul az egyiket jobban tamogatjak, mint a masikat, akkor azonnal atszavaznak a masikra. Az utolso ket valasztason (asszem Ozd volt az egyik, a masikra mar nem emlekszem) az mszp ragaszkodott a sajat valasztottjahoz - mindket helyen fideszes lett a befuto. Ez siman megmutatja, hogy ki a targyalhatatlan, ki arulja el a masikat, es mi tortenik, ha ok ketten nem egyeznek meg, hanem makacsul marakodnak a helyert.
Csak emlekeztetoul: mindketszer az mszp makacssagan buktak el, nyert a futyisz...
relatív
A mai regnáló ellenzékeként nem a hasonszőrűekkel kellene viaskodni, hanem a regnáló törekvése ellen fellépni - minden fronton.

Vannak a toszaságában olyan - véletlen - kedvezően ható lépései, melyek azonban nem a támogatással, hanem csak (!) a nem támadással kell lereagálni ! Különben a hatalmában való erősítésként hat.

Az ellenzéki erőtér (?) megszerzését csak a saját törekvés kedvező bemutatásával, és nem a mások lejáratásával, utasításával - netán kizárásával - kell elérni minden, a magyarság érdekében tevékenykedőnek !

Azok a személyeskedő megnyilvánulások, mely sokszor éppen az ellenkező hatást váltja ki, nem a jobbat akarókat jellemzi.

Az látható, hogy a volt miniszterelnök törekvése az egyedüli, amely az ellenzéki oldalon nem a tábor minimalizálására, hanem éppen annak maximálására irányul.

A regnáló törekvése által generált egyes hozzászólásokban fellelhető gonoszság pedig csak erősíti a volt miniszterelnök táborát !
Eladott Ország
"Az internetes szavazáson a párttagok közel hetven százaléka, körülbelül hétezer ember vett részt. A Gyurcsány nélküli közös pártlista elutasítását 94 százalékuk támogatta, míg arra, hogy mind a 106 választókörzetben meg kell kezdeni a tárgyalásokat, 97 százalék mondott igent – mondta az ügyvezető alelnök."
relatív
@Eladott Ország: Kivel ' közös ' pártlista (?), önmagukkal ?
lusta
A választási matematika kérlelhetetlen. Minden párt indulhat listásan, de csak az egyéni mandátumokban lehet nyerni, e nagyot. Ebből világosan látható, hogy csak 1, egy jelölt indulhat az adott választási körzetben. A legesélyesebb jelölt és nem valaki más, mert az egyik párt vezetője úgy látja.
Pálinkafőző Rézüst
Botkáék dühös közleményben ekézik Gyurcsányt. No ennyi. 1:1. Csak mim meg szívni fogunk...
papa.49
A csutigörény már páholyban érezheti magát, hátradől, és a vejkó önt még egy kupica pálinkát !!! Hogy gyulladna meg benne !!!
karma1
@papa.49: Papus, meg semmi nincs lefutva. Hidd el, MEG NINCS!
papa.49
@karma1: Sajna én már nem hiszek benne, de hozzáteszem az egész ,,politikus bagázsban,, sem !!!
Eladták már magukat ,,egy tál lencsért,, mind idd el nekem, a Gyurcsány is csak hitegeti az embereket a ,,leleplező bizonyítékaival,, !!!
Itt már változás nem lesz a választásokig, és egyenlőre azt se látni kire lehetne szavazni, mert nincs alternatíva !!!
Az 5-6 % pártok semmit nem érnek egymagukban, viszont összefogni meg nem akarnak, mert mindegyik a saját pecsenyéjét akarná sütögetni a tűznél !!!
bencemacska
@koszpeko: ma, 10:07
Minden stimmel, de Botka nem bonsai cézár, hanem nagy marha cézár!
bencemacska
@karma1: ma, 10:34
Ahol a megegyezés szerint a DK jelöltjét kellett volna támogatni :
1. Dunaújváros:
"Lassingleitner Fruzsina nyerte a vasárnapi időközi önkormányzati képviselői választást. Második lett dr. Huszti Zsolt a DK jelöltje. A Jobbik a harmadik, az MSZP a negyedik helyen végzett."
2. Debrecen:
"Több mint 58 százalékot kapott a Fidesz-KDNP jelöltje a debreceni időközi választásin. Ez jobb arány számukra, mint a 2014-es. A Jobbik a második, a baloldali alsóházi rangadót pedig magasan megnyerte a DK. Gyurcsányék 10 százalék körüli eredményt könyvelhetnek el, míg az MSZP nem érte el az 5 százalékot. Az Együtt pedig megelőzte az LMP-t."

" A DK azt írta esti közleményében, gratulál a saját jelöltjének, "ellenfeleinket és barátainkat pedig egyaránt arra kérjük, hogy vonják le a szükséges következtetéseket...
Gyurcsány kiegészítése:""Elég a bizonyítékokból? Nem diktálni, hanem tárgyalni kell. Nem hódítani, hanem együttműködni."
Peller Anikó
.@papa: 11:20, ugyan hagyd már ezt a béluka nyavaját a lelepkeződésről, ha nincs meg akkor nincs, századrendű probléma, bélukának való szarrágás.
bencemacska
@papa.49: ma, 11:20

..."Gyurcsány is csak hitegeti az embereket a ,,leleplező bizonyítékaival,, !!!"

Nem lehet, hogy az azerbajdzsáni bankpapírokat akarta valaki eladni Gyurcsánynak?
Én abból gondolom, hogy akkor az újságírók azzal támadták őt, hogy ezt az ügyet ők kaparták ki, és Gy. akarja learatni a termést!
Ha nem jelentkezik újból az eladó, akkor az én következtetésem ül!!!
Megjegyzem : én nem TUDOK semmit, csak gondolkodom!
Eladott Ország
@relatív: Úgy látom itt az "ellenzéki pártok" csak a saját pecsenyéjüket sütögetik, mint anno a "rendszerváltás/gengszterváltás idején. A közös vályúból zabálva, egymás közt marakodva a koncon, a mi kárunkra, telibeszarva a népképviseletet, ha egyáltalán van ennek a szónak még jelentősége.
lh5.googleusercontent.com/proxy/-yEePSrdN_XpS36s8n6KEZ-FqfEzrVwRcSkuzUpOLumvZStlXb-nx_hCAbyyhFPyscNvYtER3rBPbKaZ_Q1W6WzyTG8bqeToZ4zC-PiGNGneTXvyQKKkuljAzwILyDzQfu1pRudR9OFf=s0-d
papa.49
@bencemacska: Lehet, hogy csak kivár a Gyurcsány, de ugyanúgy lehet az is hogy semmije nincs is ezt majd az idő mutatja meg ...
papa.49
@Peller Anikó: A helyzet az, hogy én szeretnék hinni egy politikusban, vagy egy pártban, de most olyan kusza minden, hogy a jó Isten se igazodik ki rajtuk !!!
Mondjuk van néhány párt akiknek akkor se hiszek ha kérnének rá, gondolom tudod kikre gondoltam ...
karma1
@bencemacska: 11.42: Koszonom a pontos infot. Kb igy mukodik, ha valaki az elozetes megbeszelest folrugja...:o((((
magyarbakancs
@karma1: Magyarországon a politikai pártok addig foglalkoznak veled míg rájuk szavazol ,aztán abban a pillanatban,hogy letették a képviselő esküjüket már a hazai gazdaságát ,családi,rokoni boldogulását segíti elő.
A Fidesz konzultációja meg egy szemfényvesztés Minden politikai párt gané,és ingyen élő.
Általunk befizetett adókból élnek.
Éljen meg a tagdíjakból.
Abból legyen képes kampányolni ,és zaklatni minket.
karma1
@magyarbakancs: Na, ez a magatartas a vilag MINDEN partjara igaz: 4 evente nagy igeretek, aztan az elsunnyogas...
karma1
@relatív: Az azert nagyon erdekes, hogy a szeptember elso szombatjan tartott Agora megalakulasan nem szemelyre szolo meghivas alapjan, hanem a valoban tenni akarassal mentek el a kulonbozo kispartok, meg az LMP is ott volt, es az mszp-s Molnar Gyula elnok is, es letrehoztak a KOM-ot...Ha annyira megoszto lenne Gyurcsany szemelye, mint ahogy botka meg orban egybehangzoan megprobalja ezt bemantrazni a nepeknek, akkor miert volt ott minden part kepviseloje vajon? (kivetel a jobbik volt).
karma1
@magyarbakancs: Ki szereti oket? De sajnos vannak, mert az egy jo allas: nem kell 3 muszakban a banyaban dolgozni, es ahogy a magyar kormanyt elnezem, meg csak magas iskolai vegzettseg sem kell hozza.
tudode
Rossz a rosszal, de rosszabb a rossz nélkül!
.
Legalább az ELMÚLT HÉT ÉV ALATT megtapasztalhatta az ország apraja, nagyja, gazdagja, szegénye, hogy HOL VAN A MAGYAROK "ÉLŐ" ISTENE.
.
Netán Felcsúton, v a budai várban, v mindenütt, ahol a PÉNZ SZAGA csábítja a HATALOM RABSÁGÁBAN???
.
Egyedül Gyurcsány Ferenc miniszterelnöki meglátása következtében TUDATÁBAN VAN ANNAK MILYEN MÓDON VISZI ez a POLITIKAI KALANDOR az országot a semmibe, a VÉGVESZÉLYBE! Mert a szakemberek szerint is ÚGY ÁLL MÁR A HELYZET, hogy
.
""""Ami 2016 és 2018 között történik Magyarországon, az nem csupán a következő 10 évre határozza meg Magyarország és a magyarok sorsát, de kihat a következő 100 évre is. Az Orbán-kormány 2016 és 2018 közötti döntéseinek következményeit áldják vagy átkozzák rajtunk kívül az utánunk jövő generációk is.."""
.
Gratula Gyurcsány miniszterelnök úr HOZZA RÁ A FRÁSZT!
bencemacska
@karma1: ma, 10:48
Vajon miért nem botka volt ott??? Az MSZP-ben az van, amit ő akar, vagy megenged. Molnár a 23. senki. De ha valóban szint kell vallani, akkor égjen Molnár.
Bárén egyetértek Simicskával: "mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni!"
A Jobbik közölte, hogy részt vesz a mozgalomban, egyetért vele, de az Agórán nem vesz részt.
Lehet, hogy van ott valaki, akivel nem akar nyílt összeütközésbe kerülni, és ez a legjobb módja az nyílt nézeteltérés elkerülésének. Én ezt tudom méltányolni!
Yoda69
Egyszeruen nem ertem Botkat. Mit akar? Nezze man meg a szamokat es az eselyeket. Nem kell nagy esz hozza, hogy belassa csak egy ozefogassal van esely, aminek a DK a 2. legerosebb tagja. Hogy kovetelhet olyan nonszensz dolgot, hogy egy part letrehozoja, es annak elso szamu vezetoje ne legyen rajta a kozos listan. Es miert? Mert 2006-ban megmondta a frankot, ami csipte jo nehany MSZP-e ex-komcsi szemet? Lehet hogy epp Botkaet is?
Dontsuk el vegre le akarjuk valtani a torpe verszivo gecit vagy nem.
Ha igen, akkor felre a kifogasokkal es letrehozni az osszefoggast, de hizo diszno vagtaban!!!
Béla333
Ez a stílus, hogy a DK minden más párt belső ügyébe üti az orrát eléggé visszatetsző.
Gyurcsányék vagy fél éve mást se tesznek, mint hogy az MSZP-t/Botkát mocskolják, mert másként látják a dolgokat mint ők!
Mi köze az MSZP döntéseihez a DK-nak?
Belső szavazásokkal múlatják az időt, de ez ki a fenét érdekel?
Fél éve nincs egy olyan döntésük, ami az ország dolgait lendítené előre, csak állandóan azzal foglalkoznak, hogy miért nem azt csinálja a Botka/MSZP, amit a DK akar?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.