A keresztény ihletettségű politika – amennyiben jól definiálja szerepét – igényt tarthat arra, hogy a hívők közösségénél sokkal szélesebb körben támogassák a tevékenységét – szögezte le a miniszterelnök az Országházban tartott kongresszusi előadásában. Orbán Viktor arról is beszélt, hogy ma nem az a veszély fenyeget bennünket, amit a kereszténység oly sokszor és sikeresen hárított el, hanem olyan veszély, amely megértette, hogy a kereszténység lényege az, hogy mély gyökerekkel kapaszkodik. Ami jó a kereszténységnek, az jó Magyarországnak is – hangsúlyozta a miniszterelnök, hozzátéve: ha az emberek akarják, akkor lesz keresztény Magyarország. Kitért arra is, véleménye szerint emberi méltóság, egészséges családok és erős nemzeti kötelék nélkül nem állhat fenn egy ország.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez a retardált barom, már megint hazudik. Ebben persze semmi újdonság, de hogy ő bárminek is értené a kényegét, napláne a kereszténységét az még tőle is pofátlanul sok(k)! =))
papa.49
Csutigörény te nem vagy magyar se meg keresztény se !!!
Te csupán egy tetves geci hazug vagy !!!
RonaGyuri
ez a retardált barom, már megint hazudik. Ebben persze semmi újdonság, de hogy ő bárminek is értené a kényegét, napláne a kereszténységét az még tőle is pofátlanul sok(k)! =))
quadrocopter
Takarodj anyádba a süket, vallási köntösbe forgatott sunyi dumáddal, Geci!
Mert a jó keresztény az lop, csal, túláraz, politikai eszközként használja a hatóságokat, trafik- és földmutyizik, politikai tisztogatásokat folytat, hazudik, sumákol, elhallgat, titkosít!
Anyádba told a barom dumádat, te patkány!
Equus1
a jó keresztény ezért kínvallatás nélkül is azt mondja a Szent Inkvizíciónak - aminek Pázmány igen nagy híve volt -, amit azok éppen hallani akarnak tőle.
justhpeter
Szegény Orbán még mindig elhiszi, az ország népe olyan hülye, hogy őt, az emberminiszterét, és a püspököket tartja az igazi kereszténynek ?
Ha igen, akkor annyira alkalmatlan az ország vezetésére, hogy maximum áramot vezethetne.
Ha nem, akkor pedig maximum az "ország legnagyobb gazembere" címre pályázhatna.
Ezek nem keresztények, csak velejéig aljas haszonlesők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.