A következő választáson nem szabad a kormány közelébe engedni a belső kerítésbontókat, hiszen azok ismét liberálissá tennék Magyarországot, ez pedig egyenlő lenne a szellemi öngyilkossággal, mert Magyarország is kevert nemzetiségű állammá válna - ezt hangsúlyozta Orbán Viktor a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) XI. kongresszusán mondott beszédében. A terrorakciókkal, romló közbiztonsággal fenyegető kormányfő természetesen liberálisozott, sorosozott, s még azt is felvetette, a kereszténység bukása azt jelentené, hogy még a férfiak és nők Magyarországon alapjognak tekintett egyenlősége is csorbát szenvedne. És volt újabb lovas közmondás is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Na ezt jól megmondta az 1/2cigány g€ci. Kevert nemzetiségű.
justhpeter
Orbán semmi mást nem tesz, csak lezülleszti a hazai jobboldalt, ami az Orbán-rendszer bukását követően hosszú ideig életképtelen lesz. A nemzeti-lopásözön után ez lesz a legmeghatározhatóbb hátrány, mert a következmények miatt a "normális jobboldali" embereknek nem sok beleszólása lesz az ország ügyeibe.
Nessy
Orbán csak az illiberális, bigott, szervilis alattvalókat kedveli. Isten ments, hogy az önálló gondolkodású, szabadság szerető emberek kerüljenek túlsúlyba kis hazánkban. Azokat nehezebb lenne hülyére venni!
RonaGyuri
ne már Orbán Viktor és a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége??? sem nem keresztény sem nem értelmiségi és neki nincsenek szövetségesei csak csicskásai! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.