Videót tett közzé az Origo és a Ripost kormánylapok ellen pénteken pert nyerő Gulyás Márton, amint az ítélet után teleplakátolják a két lap irodáit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Óhh, de érzékeny lett ez a két szennyportál !!!
karma1
Hahaha,... A propi annyira fosik attol a csekely szamu ellenzeki organumtol is, mint a HVG, amit a keresoben "Not secure"-nak hataroz meg...
Ja, ha a HVG cikket ir, az bizony igaz, de el akarja a Propi vaditani onnan az olvasokat...
A cikkhez: akarmilyen iteletet hoz a birosag, az minden kisemberre vontakozik ma Orbanisztanban, kiveve a futyiszesekre...
lampa laz
Hol volt ott dulakodás? Kizárólag az idióta biztonsági őr lökdöste Marcit, aki hozzá sem nyúlt a barmához. De megszoktuk már, h ezek mindig hazudnak.
Az akciót nagyon megérdemelték, így kell eljárni velük, h ne érezzék úgy ezek a mocskos szennylapok, h mindent megtehetnek azzal aki véleményt mer nyilvánítani erről a elmebajos kormányról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.