Szembe kell fordulni a „Soros-tervvel”, amely „bevándorlóországokká”, kevert kultúrájú, népességű államokká alakítaná a közép-európai országokat – mondta az MTI tudósítása szerint Orbán Viktor szombaton a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) XI. országos kongresszusán, az Országházban. Míg a „bevándorlóországok” ideológiája a liberalizmus, addig a nem „bevándorlóországoké” a szuverenitás és a keresztény társadalmi tanítás – fejtette ki a […]

(Forrás: 168 óra)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ergo, ha jól értem, Jézus sem jöhetne Magyarországra!
Azért, ha Orbán figyelt volna történelem órán, akkor tudhatná, hogy bizony mi magunk is kevert kultúrájú nép vagyunk.
Sőt, az európaiak gén állománya még neandervölgyi géneket is tartalmaz. ( Lehet, hogy egyeseké többet is?)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@RonaGyuri: Semmiben. Talan csak a nevukben...:) (ahogy a futyisz nem "fiatal" es nem "demokrata", ugy a korosztenyszajunak kijelentett part laban is inkabb pata van, nem cipo...:o))))
Eladott Ország
Orbánnak nincs olyan mondata, amivel ne köpné szembe önmagát, miközben épp ő mondott valami olyasmit is, hogy "Ha egy politikus nem tartja magát korábban kimondott gondolataihoz... eltávolodik egykori önmagától, akkor előbb-utóbb erkölcsileg megsemmisül, kiürül és zörögni kezd mint a mákgubó éjjel, ha fújja a szél." Csak emlékeztetőül: a csúti cigány volt a Liberális Internacionálé alelnöke és bandájával együtt nem szavazta meg a Zétényi–Takács-féle igazságtételi törvényjavaslat sem. Ez a szarházi már minden volt, csak fürdőskurva nem, egy kaméleonba oltott páva.Köpj fel és állj alá szemét-mocsokláda.
Eladott Ország
Emlékszem a hülye hasonlatodra, hogy ha betör a víz egy lakásba, akkor nem azon kell
huzakodni, hogy melyik szobába hány lavórral vigyünk. Hát most pont ez történik. Nem ezen
huzakodik senki, csak te. Az Unió talpraáll körülöttünk, erősödik gazdaságilag, megtalálja a
megoldást a menekültválságra is. Kivéve téged, hülyegyerek, aki eltorlaszoltad a szobád ajtaját, hogy ide ne jöhessen be a víz (igaz, hogy ezzel az összes többi szobába több jutott, de te azt leszarod) és hamarosan azon fogod kapni magad, hogy a többiek megjavították a vízvezetéket, kitakarítottak, sőt, lecserélték a bútorokat és élik világukat. Te meg ott ülsz a lassan penészedő falak között a büdösben, hányod magadra a keresztet és ki nem nyitnád az ajtót, hogy bejöjjön a friss levegő. A család többi tagja (az Unió) két dolgot tehet. Vagy hagy megrohadni a korhadó, ócska bútoraid között, vagy rádrúgják az ajtót. Ez hamarosan ki fog derülni, már nem sokat kell várni rá. A baj csak az, hogy mi is itt rekedtünk, ebben az egészségtelen, paranoiás, penészes szobában és nagyon sokunknak nagyon elege van már ebből.
quadrocopter
Csak azt lehet hülyíteni, aki tájékozatlan, önálló gondolatai nincsenek, szüksége van egy vezérkosra, aki megmondja, hogyan érzi magát!
Lepényleső
Amilyen kereszténységet a bán hirdet,attól az Úr Isten mentsen meg minket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél