Botka azt ígérte, helyrehozza mindazt, amit az elmúlt 16 évben a politikusok elrontottak. Bemutatta azokat, akik eddig beálltak mögé.

(Forrás: hvg.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus1
Botka és tanácsadói ezzel messze mellényúltak és a futottak még kategóriába navigálták az MSZP-t. Lehet, h orbánnak dolgozik?
mackoka46
Gyurcsány az évered válsága alatt kormányzott.
wagabund
..."Botka szerint ügyetlen és elvtelen volt Gyurcsány kormányzása"...

Orbánék okos emberek...ha valaki, hát ők tiszta jelesre vizsgáztak Gyurcsány hibáinak kikerüléséből(el nem követéséből)..azonnal ráléptek mindenki farkára, nehogy csóválja.
...a legfőbb hibája Gyurcsánynak a humanizmus szerű valami volt...nos ekkora hibát Orbánék behunyt szemmel sem követnek el.

...és akkor Botka mit is hoz helyre?...(amúgy semmit, mert a szavazócédulára sem kerül fel)
wagabund
@Equus1: aki helyesen válaszol erre kiváló találós kérdésre, az kap egy hangszórót...
namihami
@wagabund: De a színválasztékból a piros most kimarad. Választhat a narancssárga vagy a barna között.
Pálinkás Pál
@Equus1: Tegnap ugyanezt írtam valamelyik botkás cikk alá...
cikicakk55
Ígérgetni mindegyik párt tudott.27 év óta 4 évente halljuk,hogy mennyire jó,mennyire humánus, és mennyire boldogabb élet vár majd ránk,ha rájuk szavazunk( itt a rájuk szó pótolható az eddig hatalmon lévők bár melyikével.. Emlékszem annak idején mikor a FideSS először hatalomra került,szintén ígért fűt,fát,mannát,aranyat,stb. Mikor megnyerték,már másnap jött a magyarázkodás,hogy miért is fog kicsit csúszni a beígért jó lét.üres az államkassza.Úgy vették át a kormányzást,hogy üres kassza járt hozzá.Addig nem tudnak a népen segíteni,még valami módon fel nem töltik.Az eszükbe sem jutott,hogy az MSZP-t vagy az MDF-et, vagy az SZDSZ-t átvilágítsák,elkobozzák a vagyonukat,vagy legalább is utána járjanak,hová tűnt a pénz? Nem az államadósság kifizetésére ment,mert az 4 év alatt nem csökkent,hanem emelkedett.Mint eddig mindegyik pártnál. Persze az üres államkassza annyira nem volt üres,hogy az első parlamenti ülésen ne mindjárt a saját fizetésüket szavazzák meg.Persze nem csökkent a fizetésük,hanem az üres államkasszából fizették.Kész Rodolfó az egész FideSS bagázs.Már szinte hallom és látom Botka megdöbbent arcát és hangját,mikor megszólal,hogy üres az államkassza. Ha még nem lécelnek le addigra Orbánék,akkor sem kell félniük,mert kizárt,hogy Botka az ellopott milliárdokat számon kérje tőlük.És ez így fog menni 4 évente,egész addig még az összes eddig a vályú körül oldalgó politikust nem zavarják el jó messze.Persze a nép annak örülne inkább,ha mindet inkább lecsuknák,de ez nagyobb álom,mint a " Magyarország jobban fog teljesíteni"
bencemacska
""Magyarország miniszterelnök-jelöltje" feliratú tábla mögött és "kormányváltó szövetség" felirat előtt tartja beszédét Botka László, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje "
Nem pofátlanság ilyen transzparens alá állni???

" Botka szerint ha tiszta lenne a szándékuk, szövetséget kötnének. "Aki nem hajlandó részt venni a szövetségben, aki még tárgyalni sem hajlandó, nem akarja, hogy Orbán és bandája 2018-ban megbukjon" - jelentette ki Botka, aki szerint ők a saját túlélésre hajtanak. Megjegyeznénk, más pártokban máshogy értékelik, ki nem akar tárgyalni."
Bagoly mondja a verébnek, hogy nagyfejű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél