Bemutatta szövetségeseit Botka László, aki újra támadta Orbán mellett Gyurcsányt is. A DK máris visszaszólt: Botka a vereséget jelenti.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@karma1: Pedig, ha ezt a tetű cigányt és bandáját megakarják buktatni az ördöggel is cimborálni kell! Másképpen nem megy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kookas
@karma1: kérdezd meg a béjlát hát ha!!
qxy
Mint szokásos. Baszogatják egymást és a néppel el akarják hitetni hogy ki a jobb és ki a szemét. Majd jön a nagy gyűlések időszaka, a nép két részre szaggatva, ők meg a gyűlés után ha úgy döntenek hogy el kellene menni valahova ahol ki dorbézolhatjuk magunkat tudod? olyan minden van mint a mesébe és ilyen helyen dolgoztam és a két ellenzék egymás mellett nevetve részegen térdeltették a ribancokat és jó nagyot nevettek miközben, ?? - Na a sok paraszt is így jár mint ez a két ribanc. Csak még nem tudják Na erre inni kell . és lankadt fasszal billegnek mint szarka a dögön.Hogy ez régen volt? Azt csak te hiszed hogy ma nincs így. Szerinted kitől tanulták? Nem egy kis politikus bírkózott a faszával a buli alatt míg az öregek mutatták mit és hogy kell csinálni. Ma, ez a sok kis köcsög veri a nyálát a másik ellen.
" Csak ez nem hivatalos és nem publikus. '" "
kamazuka
Botka álmodik.
mindenki hülye,csak én vagyok az okos?
Imára kulcsolom kezem.
ÓÓÓ atyám,nincs itt valami tévedés?
züm-züm-züm.
Fiaaaaam!
.Egyetlen tévedés van, csakis magadban keresd.,meglátod a rád szavazók szemében a gyűlöletet 4 év múlva.
uváháháháháháháháháháháháháháháhá

Ekkor hősünk felriad.
-Asszony,hogy kell kinyitni a pártkasszáááát?
Laci,hát nyomdmeg hosszan a c-t.

Lacccccci
Veleda
Azt hiszem, hogy Botka túszul ejtette az MSZP_t !
coni
@Veleda: Egy halottat még túszul ejteni is nehéz...Az MSZP csak azért kap néhány széket a parlamentben, hogy a látszat meglegyen. Ha nem így lenne nemcsak ez az óriás csecsemő (Botka) botlatozna az élén.
Nessy
@coni: Botkával törököt fogott az MSZP! Még az a kis remény is elszáll, ami volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.