Bemutatta szövetségeseit Botka László, aki újra támadta Orbán mellett Gyurcsányt is. A DK máris visszaszólt: Botka a vereséget jelenti.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@karma1: Pedig, ha ezt a tetű cigányt és bandáját megakarják buktatni az ördöggel is cimborálni kell! Másképpen nem megy.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ezt nevezik a magyar ellenzék köreiben összefogásnak! =))
relatív
Mikor látja meg az MSZP többsége, hogy ez a politika - melyet az utóbbi időben, 1998 óta támogat - a párt széteséséhez, elmorzsolódásához vezet ?

Az rendben van, hogy ' baloldali ' törekvések mentén kellene (!) politizálnia, de akkor a baloldali törekvéseknek megfelelően IS, hathatósan... IS ! Ez nem jellemző, csak a mások kizárása, legyenek azok ilyen, olyan törekvésekkel áldottak !

Így a szájkaratés kijelentgetés csak mint a ' tojás-festés ' - mondaná egy magyar embör - lesz jelen, és sok jó támogató elijesztését eredményezi csak.

Tanulni kellene a korábbi ( említhetjük a korábbi Köztársaság Elnök - i szavazás fiaskóját ! , de sorolhatjuk... ) értelmetlen izmozásból, és a napi politikai erőviszonyok kedvezőbb kihasználására kellene a pártnak törekednie, függetlenül az egyéni kivagyiságtól, hiszen a pártnak még vannak értelmes - korábban sikeres - tényezői, Nekik élére kellene állni egy kedvező fordulatnak az ország érdekében IS !
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/07/17/vendegiras-lesz-e-valasztas-2018-ban-vagy-csak-szavazunk/
Lesz-e „választás” 2018-ban, vagy csak „szavazunk”?
Abban az esetben, ha mindenki, aki nem ért egyet a Fidesz politikájával és az „ellenzéki
választási szövetség” jelöltjére szavazna, biztosra vehető, hogy a jelenlegi, egyfordulós
rendszerben is le lehetne győzni a Fideszt, mégpedig biztos kétharmaddal. Az egyéni
választókerületek többségét kell megnyerni, a többi – az országos lista, a töredékszavazatok –
már választási matek kérdése. Ehhez azonban elengedhetetlen a választási szövetség, a közös jelölt állítása.
Cicamama55
@Eladott Ország: Ebből soha nem lesz összefogás! Túl nagy az "egója" minden érintettnek!
karma1
Botkanak esze agaban sincs szovetsegre lepni, szovetseget kotni senkivel sem - egyszeruen behodoltatja a kispartokat, kimazsolazva es elszipkazva toluk a legjobb embereiket, akik eddig a kis partok vezetoegyenisegei voltak.
Gyurcsannyal azert nem is mer kezdeni, mert az o szemelyisegevel nem tud mit kezdeni, akkora Gyurcsany karizmaja.
Ebbol csak ugyanaz sul ki, mint orban akarnok kormanyzasabol, aki azt mondta nehany eve oktober 23-an a Milleneumi EMlekmunel, hogy csak az a magyar, aki moge all.
botka ugyanezt teszi, kijelentve, hogy csak az akar valtozast ma Magyarorszagon, aki moge all, az osszes tobbi ellenseg.
Pedig a paletta nemcsak feher es fekete szinbol all: millio arnyalata van a partoknak.
botka nem kepes megteremteni a szinharmoniat, o csak egy fekete-feher tablot tud elkepzelni: hat ez a mai szines vilagban nem fog sikerulni.
karma1
Azert az mond nekem valamit, hogy Karacsony sem ment el a meghivas ellenere sem botkahoz... Na, ennek vajon mi lehet az uzenete?
Eladott Ország
@Cicamama55:tegnap, 19:26; Valószínű, meg a közpénzes vályú szaga...mely nem a Forsyte Saga. Hol van már a (régi nyár) népképviselet?
Eladott Ország
@karma1: Pedig, ha ezt a tetű cigányt és bandáját megakarják buktatni az ördöggel is cimborálni kell! Másképpen nem megy.
karma1
@Eladott Ország: En mar azzal is kiegyeznek, ha a jobbikkal osszefognanak a szavazas erejeig, es utana rendeznek es egyeztetnek az elveiket.
Nagyon jol tudja ezt orban, mert o ugyanezt csinalta annakidejen Torgyan doktorral is, fut-fat igerve, hogy a hatan bejuthasson, es igergetett neki mindent. Amint nyeregben volt, mar le is daralta Torgyant a partjaval egyutt...
soljanka
Van egyáltalán valaki, akinek ez a Botka szimpatikus?
Arrogáns, "mindenttudó", fröcsögő.
Ettől még lehet jó helyi szakpolitikus,de a miniszterelnökség nagy falat neki.
karma1
@soljanka: Pontosan korulirtad a szemelyet...:o))) Ezen az oldalon meg nem talalkoztam egyetlen ellenzeki szimpatizanssal sem, akinek o lett volna a lieblingje,...:o))))
szaboria1
Botka maga se felejtse el ízig vérig az MSZP volt hatalmon és ráadásul még Gyurcsányt is átverték. Magának az fáj, hogy akkor nem lett valamilyen miniszter hanem szépen meghagyták választmányi elnöknek. Amennyiben változtat a mostani megnyilvánulásában akkor feltételezem Őn az ki lefekszi a fidesznek.
szaboria1
Még egy dolgot tegnap csak véletlen volt, hogy a páromnak csatornát akartam váltani amikor az ATV-n épp Botka beszélt ha valaki megnézi a videót az figyelje a Molnár Gyula alig alig taposta meg a Botkát aki mellette ült az is csak imitálta.
relatív
Ezt a magát miniszterelnök jelöltnek vizionálót csak a regnáló támogatja, egyértelmű okból !
Kookas
@karma1: kérdezd meg a béjlát hát ha!!
qxy
Mint szokásos. Baszogatják egymást és a néppel el akarják hitetni hogy ki a jobb és ki a szemét. Majd jön a nagy gyűlések időszaka, a nép két részre szaggatva, ők meg a gyűlés után ha úgy döntenek hogy el kellene menni valahova ahol ki dorbézolhatjuk magunkat tudod? olyan minden van mint a mesébe és ilyen helyen dolgoztam és a két ellenzék egymás mellett nevetve részegen térdeltették a ribancokat és jó nagyot nevettek miközben, ?? - Na a sok paraszt is így jár mint ez a két ribanc. Csak még nem tudják Na erre inni kell . és lankadt fasszal billegnek mint szarka a dögön.Hogy ez régen volt? Azt csak te hiszed hogy ma nincs így. Szerinted kitől tanulták? Nem egy kis politikus bírkózott a faszával a buli alatt míg az öregek mutatták mit és hogy kell csinálni. Ma, ez a sok kis köcsög veri a nyálát a másik ellen.
" Csak ez nem hivatalos és nem publikus. '" "
kamazuka
Botka álmodik.
mindenki hülye,csak én vagyok az okos?
Imára kulcsolom kezem.
ÓÓÓ atyám,nincs itt valami tévedés?
züm-züm-züm.
Fiaaaaam!
.Egyetlen tévedés van, csakis magadban keresd.,meglátod a rád szavazók szemében a gyűlöletet 4 év múlva.
uváháháháháháháháháháháháháháháhá

Ekkor hősünk felriad.
-Asszony,hogy kell kinyitni a pártkasszáááát?
Laci,hát nyomdmeg hosszan a c-t.

Lacccccci
Veleda
Azt hiszem, hogy Botka túszul ejtette az MSZP_t !
coni
@Veleda: Egy halottat még túszul ejteni is nehéz...Az MSZP csak azért kap néhány széket a parlamentben, hogy a látszat meglegyen. Ha nem így lenne nemcsak ez az óriás csecsemő (Botka) botlatozna az élén.
Nessy
@coni: Botkával törököt fogott az MSZP! Még az a kis remény is elszáll, ami volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.