Egy nap Csemő tanyavilágának hollandjai között, és máris furcsa tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak. Miután eltöltöttünk egy napot a Cegléd melletti Csemő tanyavilágának hollandjai között, furcsa tapasztalattal lettünk gazdagabbak: eszerint a magyarok afféle mediterrán lelkeknek tűnnek, akik képesek a mának élni, és nem görcsölik túl a dolgokat. Igaz, ettől még nem javul meg a vízvezeték – de kit érdekel. Észak-Brabant, nevével ellentétes módon, Hollandia egyik déli tartománya. A korábbi Brabanti Hercegség a Habsburgok és Németalföld északi területei közötti háborúkat lezáró, 1648-ban kötött vesztfáliai béke után kettészakadt: déli részei – Brüsszellel, Leuvennel, Antwerpennel – a későbbi Belgiumhoz, kisebbik északi csücske viszont Hollandiához került. Túlnyomórészt máig katolikus, sík, tágas vidék. Egyik jellegzetes fafajtája a nyár. hirdetés Egészen, mint a Budapesttől 85 kilométerre fekvő Csemőnek, melynek homokos, mezőgazdasági művelésre alkalmatlan talaját...

(Forrás: mno.hu, durbincs által)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A holland migráncsok menjenek haza. Ne fertőzzék a nyugati, a tőlünk igen idegen kultúrával, demokráciával a mi sztyeppén nevelkedett egymást ölő, széthúzó, acsarkodó, sunyi, alattomos identitásunkat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
A holland migráncsok menjenek haza. Ne fertőzzék a nyugati, a tőlünk igen idegen kultúrával, demokráciával a mi sztyeppén nevelkedett egymást ölő, széthúzó, acsarkodó, sunyi, alattomos identitásunkat.
durbincs
@solidedge: maga honnan jött koma, a hold másik, sötét oldaláról ,,?
a sáskák meg jöjjenek ?
kiskorába lefejeltették magával az utcakövet ? naponta ,?
maga nem egy kitalált alak?
abnormális ? de már tudja ,mi ?
sokan mondták így el kellett hinnie ?
szegény szerencsétlen ,szerencsétlen ??
quadrocopter
@durbincs: Sötét vagy paraszt! Nem beszélni és írni magyar nyelv, csicska? Buta vagy csicska és elég primitív is! A debilitás jól kifejlett példánya vagy csicska!
durbincs
@quadrocopter: kerge a klónja kuka lett ?, vagy elutazott vissza a hold túlsó oldalára ?
írja be könyvébe a telihold jó ?
quadrocopter
@durbincs: Sötét vagy csicska! Nem beszélni és írni magyar nyelv, csicska? Buta vagy csicska és elég primitív is! A debilitás jól kifejlett példánya vagy csicska!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél