Ma 11 éve a közrádióban valakik felrobbantották az őszödi beszéd vágott anyagának időzített bombáját, ami nemcsak Gyurcsányt söpörte el, de egyben utat is nyitott az unortodoxia borzalmának. . 2006-ban is vasárnapra esett szeptember 17-e. Az ország egy békés hétvége után lassan a hétfői munkakezdésre készülődött.

(Forrás: zarojel.hu, Városi Kurír által)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Aki azt elejétől végéig meghallgatta,és bírja a magyar nyelvet,annak hazugság az amit a köznyelvek akkor,és azóta a beszédről beszélnek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desiro
Gyurcsány hibája az Őszinte öszödi beszéd, amit az árulók nyilvánosságra hoztak.
kokopelli
@desiro: Én anno a "Bild Zeitung"-ban (ami egy tényleg jobbos "hírvadász ß@r újság a tízóraihoz" ,hogy egy országot vezető politikus nem tehet ilyen őszinte vallomást,mert az
ellenzék ilyenkor mindenre képes lehet! Röhögtem rajta,mert a Bild a szememben csak
egy 10 perces olvasmány volt,de főleg a Bundesliga miatt!:--((...igaza lett!
mackoka46
A félkarú rabló azóta nem győzi besöpörni a 30 ezüstöt. Hányadszorra tartja a markát már, mert neki jár.
Sámannus
@elnyomott: Nagy felelőssége van az értelmiségnek, amely a mai napig képtelen racionálisan gondolkodni, és a társadalomnak, nem a napi divat alapján választ adni. A válasz emiatt nem egyértelmű és mindenki a saját érdekét előmenetelét építené fel belőle. Gyurcsány azzal követte el a legnagyobb hibát, hogy kihátrált a pártja mellől, ezzel az MSZP legnagyobb hibájába esett. Nem tudta a pártot úgy alakítani, hogy elfogadtassa magát. Ezt az ütközetet hagyják meg az utolsó pillanatra, a helyett hogy kibeszélnék, hogy a fidesz egész tevékenysége a 2006-os beszéd igazolása. És azt szednék szét egymás helyett.
Mi több a média is ezen lovagol, nem a hazaárulók bűnein. Ezért érdemli meg ez az ország, hogy minden szarházi aki erre téved meglopjon, lesajnáljon minket. Mindenkivel szemben védtelenné válunk, mert az ellenzéki testvéreink választékosak .és inkább orbán szarát zabálják kritikátlanul, mint egymást támogassák, feltétel nélkül. Hiába nagyfiú Juhász Péter az utcájában, ha eggyel arrébb már nem is ismerik meg. Karácsony az ATV-ben, ha a saját kerületében is idegennek vélik. Vagy Szél Bernadett sajátjai előtt, ha a mások választói nem állnának mellé. Fodor pedig állandóan maga alatt vágja a fát. Ki figyelne a szavára egy másik szobában? Magyarul egy szűk környezetben mindenki nagy fiú, de tíz méterrel arrébb más észrevehetetlenek. Ezek így nem fogják megmozgatni az országot.
A szarabbikról nem is beszélek, azokat a mocsok vetette a felszínre abban is fognak elmerülni, csak nehogy az országgal együtt történjen.
elnyomott
@Sámannus: - igen, az értelmiség egy része megalkuvó és gyáva, a másik része meg külföldről szörnyülködik.
Ez van.
magyarbakancs
Párt aparácsíkok közt elmondott beszéd volt.
És meggyőződésem ,hogy Szili Katalin volt a kiszivárogtató ,mert nem választották meg köztársasági-elnöknek.
Ma pedig a Fidesz szekerét tolja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél