Ma 11 éve a közrádióban valakik felrobbantották az őszödi beszéd vágott anyagának időzített bombáját, ami nemcsak Gyurcsányt söpörte el, de egyben utat is nyitott az unortodoxia borzalmának. . 2006-ban is vasárnapra esett szeptember 17-e. Az ország egy békés hétvége után lassan a hétfői munkakezdésre készülődött.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
@tudode: ..."Gyurcsánynak több van a kisujjában, mint ebben a POLITIKAI KALANDORBAN összességében!"...Pontosan ettől vannak beszarva a fideszesek ma is...és nem csak orbánék...milyen érdekes...Botkáék miért, hiszen tettestársak voltak...
Nekem az a szomorú, hogy 2010. óta az újonnan létesülő összes formáció azzal kezdte a regnálását, hogy jó nagyot köp Gyurcsányra...ami azt bizonyítja, hogy Orbán kottájából játszanak, az meg röhög a markában negyedik ciklusa jogos reményében...frissítette persze a rettegés élményét migránsozással, meg egy Sorossal...nehogy elálmosodjon a nép...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
Aki azt elejétől végéig meghallgatta,és bírja a magyar nyelvet,annak hazugság az amit a köznyelvek akkor,és azóta a beszédről beszélnek?
Csizmás Kond
Az öszödi böszmeség azért került nyilvánosságra mert a kelekótya Ferenc kérkedni akart a hülyeségével...de nem jött be.
lampa laz
Közös szégyenünk és a magyarok tragédiája ma, orbán és pártja...
dr. prédikátor
Csak az agyament üresfejű barmok nem értik hogy akkor mit mondott Gyurcsány!!!
elnyomott
Igen, közös szégyen, mert annyi ember tudnak meghülyíteni, ami máig is tart. :-(
elnyomott
@Csizmás Kond: - a te hülyeséged viszont bejön - és napnál világosabb!
Csizmás Kond
@elnyomott: ...sőt gyilkoltak is miatta...és te az ilyen embereket imádod...
...embert barátjáról...
tudode
Ezt a videót a youtube-ról valakik törölték, de ami felkerül a világhálóra az valahonnan előkerül.
.
Kossuth tériek és a FIDESZ - 2006. október 6.
indavideo.hu/video/Kossuth_teriek_es_a_FIDESZ_-_2006_oktober_6_Kossuth_ter
..
Feltehető az a kérdés, BÁTOR EMBER az, aki összecsődíti bármely okból a zembereket, NEM MER SZEMÉLYESEN szólni a megetetett tüntetőkhöz???
.
Ideje lenne kinyilvánítania, hogy HAZUDTUNK HÉT ÉVEN KERESZTÜL!
.
Gyurcsánynak több van a kisujjában, mint ebben a POLITIKAI KALANDORBAN összességében!
karma1
de az arulo szili katalin koszoni szepen, azota is jol van...
Sámannus
Nem a magyarok lázadtak fel, hanem akik orbánt a hatalomba emelték. Az a maffia uralja most is a médiát és közvagyon szétlopását. orbán csak egy félkegyelmű stróman, aki eltakarja ezt a mocskot megszervezi hozzá a politikai hátteret..
Klubtag
@tudode: ..."Gyurcsánynak több van a kisujjában, mint ebben a POLITIKAI KALANDORBAN összességében!"...Pontosan ettől vannak beszarva a fideszesek ma is...és nem csak orbánék...milyen érdekes...Botkáék miért, hiszen tettestársak voltak...
Nekem az a szomorú, hogy 2010. óta az újonnan létesülő összes formáció azzal kezdte a regnálását, hogy jó nagyot köp Gyurcsányra...ami azt bizonyítja, hogy Orbán kottájából játszanak, az meg röhög a markában negyedik ciklusa jogos reményében...frissítette persze a rettegés élményét migránsozással, meg egy Sorossal...nehogy elálmosodjon a nép...
Sámannus
@karma1: ő csak egy lojális teahordó. Ennek a most levitézlett Pávának lábtörlője.
Nessy
Az akkori, később a fidesz által szentté avatott vandálok és követőik egy szóra szétvernék a fél Fővárost Orbán intésére!Ugyan politikai meggyőződésük, elveik nincsenek, de szeretik a balhét!
elnyomott
@Sámannus: - igaz, hogy nem a nép lázadt fel annak idején, de sajnos ma is nagyon sokan, túl sokan vannak azok, aki fenntartják ezt az egész helyzetet. Egészen elképesztő méreteket ölt a fanatizmus.
Hogy ebben mennyi a butaság és mennyi a tudatos megtévesztés - már tényleg nem tudom eldönteni. :(
human
Gyurcsány beszédét igazságbeszédnek tartom. Engem is sokkolt annak ellenére, hogy azért mindenki sejtette, hogy mi megy kormányzás címén és hogy trükköznek a számokkal a jó mutatókért. Ez bűn persze az őszinteségi rohamtól függetlenül. Azzal számolnia kellett volna, hogy kikerülhetnek ezek a szavak a nyilvánosság elé, hisz egy mikrofonba mondta az egészet. Bár ahogy jellemezték Gyurcsány hevesen ki tud fakadni, ha felhúzza magát. Ennek itta meg a levét. Orbánnak soha nem lesz öszödi beszéde, mert tudja hogy kik előtt és hol beszélhet nyíltan.
human
Ha Botka nem rúgja ki két lábbal az mszp-ből az ingyenélőket és fidesz kollaboránsokat, akkor az Botka politikai halálát is jelenteni fogja. Remélem ezzel tisztában van.
desiro
Gyurcsány hibája az Őszinte öszödi beszéd, amit az árulók nyilvánosságra hoztak.
kokopelli
@desiro: Én anno a "Bild Zeitung"-ban (ami egy tényleg jobbos "hírvadász ß@r újság a tízóraihoz" ,hogy egy országot vezető politikus nem tehet ilyen őszinte vallomást,mert az
ellenzék ilyenkor mindenre képes lehet! Röhögtem rajta,mert a Bild a szememben csak
egy 10 perces olvasmány volt,de főleg a Bundesliga miatt!:--((...igaza lett!
mackoka46
A félkarú rabló azóta nem győzi besöpörni a 30 ezüstöt. Hányadszorra tartja a markát már, mert neki jár.
Sámannus
@elnyomott: Nagy felelőssége van az értelmiségnek, amely a mai napig képtelen racionálisan gondolkodni, és a társadalomnak, nem a napi divat alapján választ adni. A válasz emiatt nem egyértelmű és mindenki a saját érdekét előmenetelét építené fel belőle. Gyurcsány azzal követte el a legnagyobb hibát, hogy kihátrált a pártja mellől, ezzel az MSZP legnagyobb hibájába esett. Nem tudta a pártot úgy alakítani, hogy elfogadtassa magát. Ezt az ütközetet hagyják meg az utolsó pillanatra, a helyett hogy kibeszélnék, hogy a fidesz egész tevékenysége a 2006-os beszéd igazolása. És azt szednék szét egymás helyett.
Mi több a média is ezen lovagol, nem a hazaárulók bűnein. Ezért érdemli meg ez az ország, hogy minden szarházi aki erre téved meglopjon, lesajnáljon minket. Mindenkivel szemben védtelenné válunk, mert az ellenzéki testvéreink választékosak .és inkább orbán szarát zabálják kritikátlanul, mint egymást támogassák, feltétel nélkül. Hiába nagyfiú Juhász Péter az utcájában, ha eggyel arrébb már nem is ismerik meg. Karácsony az ATV-ben, ha a saját kerületében is idegennek vélik. Vagy Szél Bernadett sajátjai előtt, ha a mások választói nem állnának mellé. Fodor pedig állandóan maga alatt vágja a fát. Ki figyelne a szavára egy másik szobában? Magyarul egy szűk környezetben mindenki nagy fiú, de tíz méterrel arrébb más észrevehetetlenek. Ezek így nem fogják megmozgatni az országot.
A szarabbikról nem is beszélek, azokat a mocsok vetette a felszínre abban is fognak elmerülni, csak nehogy az országgal együtt történjen.
elnyomott
@Sámannus: - igen, az értelmiség egy része megalkuvó és gyáva, a másik része meg külföldről szörnyülködik.
Ez van.
magyarbakancs
Párt aparácsíkok közt elmondott beszéd volt.
És meggyőződésem ,hogy Szili Katalin volt a kiszivárogtató ,mert nem választották meg köztársasági-elnöknek.
Ma pedig a Fidesz szekerét tolja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.