A konténerben két ember tartózkodott, egyikük meghalt, a másik súlyosan megsérült.

Halálos baleset történt az M7-es autópálya mellett szombaton késő este, amikor egy autó lesodródott a pályáról és egy elárusítóhelybe csapódott – tájékoztatta Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Elárusító konténerbe csapódott az autó az M7-en, az egyik benn tartózkodó ember meghalt

Elmondta, egy autó lesodródott az autópályáról a Balaton felé vezető oldalon a Váli völgyi pihenőhelynél és becsapódott egy, a benzinkút mellett lévő mobil elárusító konténerbe. A konténerben két ember tartózkodott, egyikük meghalt, a másik súlyosan megsérült.

Az autóban két ember utazott, ők könnyebben sérültek meg – közölte.

A műszaki mentést az érdi tűzoltók kezdték el.

(MTI)

Címlapkép: police.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"egy autó lesodródott az autópályáról a Balaton felé vezető oldalon a Váli völgyi pihenőhelynél és becsapódott egy, a benzinkút mellett lévő mobil elárusító konténerbe" ???
mi van ez kút legalább 100m-re van a pályától!!! =)) Hol volt az konténer???
papa.49
@RonaGyuri: Hát pontosan ez az, vagy alacsonyan repült a ,,lesodródott,, autó ???
Equus1
@RonaGyuri: jó kérdés... a benzinkutakat éppen azérttelepítik távolabbra az autópályától, h ilyesmi ne történhessen. A kiállás útvonalát is úgy tervezik, h ott 1000-rel nem lehet menni...
RonaGyuri
@papa.49: én ismerem ezt a pihenőt, legjobb emlékeztem szerint még egy kis rekettyés és egy út is van a pálya és a benzinkút legszéle között
papa.49
@RonaGyuri: Ahogy írod, van ott bőven hely ...
maci0427
Ismeretlen ok,ami tulajdonképpen ismerős ! Gondolom,hogy nem rosszullét volt az oka,bár ez is lehet /hmmm/ de én inkább másra tippelnék ! Valószínű,hogy trafik volt és nem az elhelyezése volt a hibás...! De azért jó lenne ha legalább utólag megírnák az okát egy balesetnek,már csak úgy...! Mert nem mindegy azoknak,akik olvassák ! Csak úgy és csak azért !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.