Két srác úgy döntött, hogy egy minikoncerttel köszöni meg Víz-Istennek a csodás pillanatokat, amiket 2017-ben a magyar tengeren tölthettek. Sokan lehetünk, akik a klip nézése közben felidézzük a feledhetetlen pillanatokat. Brávó srácok! Brávó Srácok!

(Forrás: zarojel.hu, Városi Kurír által)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Óriási tévedés, mert Poszeidón a félelmetes természeti erők (pl. földrengés, tengeri vihar) istene, a tenger és vizek istene csak a rómaiaknál volt, akit Neptunus-ként tiszteltek
magyarbakancs
Tenger nélkül miért ünnepeljük Poszeidónt?
Eladott Ország
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/common...
A nyárbúcsúztató koncerten javaslom, Poszeidón görög isten (görögül Ποσειδῶν), latin megfelelője Neptunus, szobor helyett, a csúti cigány strómanjának Mészáros Lölönek a szobrát felállítani, mivel már megvette a Balatont és saját tulajdona.
Milyen jó is lesz majd hazalátogatni családegyesítésre a Balaton-partra. Ülünk a sátor mellett Mészáros kempingjében, hallgatjuk a Mészárosné rádióján a Puskás Akadémia meccset, isszuk a Mészáros ásványvizét vagy a Matolcsy-rokonok sörét, vagy a Csányi borát, nézzük a kempingben a kék plakátokat, és nosztalgiázunk. Leugrunk a Tiborcz strandjára, eszünk egy kis mangalicakolbászt vagy leülünk Áder mellé horgászni a stégre. Mészáros Lőrinc pedig saját kezével faragja Orbán Honvédő Viktor lovasszobrát. Azért remélem, hogy az elgubázott közpénzt, a szarházi cigányoktól elvesszük és méltó helyre kerülnek.
Eladott Ország
@magyarbakancs: A tengert majd hozzáképzeljük, mint az éhező gyerek a töltött káposztához, a tejfelt, de csodálhatjuk az Egyélő isten lovasszobrát, Ποσειδῶν (Poszeidon) helyett.
http://mork.nyugat.hu/Scopes/nyugat2015/var//...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél