A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének hétvégi kongresszusán, vagyis sok keresztény értelmiségi jelenlétében (akadt köztük bíboros, református és evangélikus püspök stb.) Orbán Viktor azt találta mondani, hogy őt például keresztény magyar férfinak teremtette meg a Jóisten. Egyetlen keresztény értelmiségi sem akadt, sem egyházi, sem világi értelmiségi, aki erre felállt volna, s cseppet sem ingerülten, inkább elnéző mosollyal és szelíd megbocsátással, érthetően és jól tagolva azt mondta volna, hogyKEDVES, DRÁGA ORBÁN VIKTOR, KERESZTÉNY MAGYAR FÉRFIÚ, EGY NAGY TÚRÓST TEREMTETTE MAGÁT A JÓISTEN KERESZTÉNY MAGYAR FÉRFIÚNAK,ugyanis senkit sem teremt a Jóisten kereszténynek. Ha a miniszterelnök úrnak nem derogált volna az olvasás, elolvashatta volna, hogy a Jóisten embert teremt („Isten megteremtette az embert, saját képmására…, férfinak és nőnek teremtette őket” (1Mózes 1,27), ám keresztény embert sosem teremt. Ha a miniszterelnök úrnak valóban kereszténynek tetszene lenni, akkor arról a...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
na... Ezt a kongresszust az összes jelenlévővel együtt kellett volna 1 évre mezőgazdasági munkára Szabolcsba vinni. Kapát adni a kezükbe, aztán lássuk, tetszik-e ez az ő istenüknek. Mindenesetre őrség melléjük töltött fegyverrel nem ártana, mert lehet, h szöknének a munka elől - nem szokták. Fizetést kapnának, ha jól dolgoznak, pontosan 52.000 Ft-ot. Abból oldanák meg a közmű költségeiket és az élelmezésüket meg a ruházkodásukat..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@papa.49: Á, csak a kicsiknek való lapozós képeskönyv!
RonaGyuri
ez minden kétséget kizáróan igaz: Isten nem ver bottal, hanem Orbánnal! =))
nevemnick
,,keresztény magyar férfinak teremtette meg a Jóisten"

Hogy nem tudta a fenséges fenekét másik ország fölé tartani...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.