Hiba csúszott a kormány kommunikációs-propaganda gépezetébe, tegnap már elkezdték ünnepelni miniszterelnökünk végső győzelmét az európai bevándorlás vitában és önnön tökéletességüket hangoztatni, hogy Nyugat-Európa lehajtott fejjel, bűnbánóan kullog Orbán-vezérünk mögött az Narancsos országúton, ami után a fővezér Európai szakadást vizionált. Szélsőségesség szélsőségesség hátán, vallási fundamentalizmus, és ostoba fajgyűlölő megnyilvánulásai között meg kell hallanunk egy fontos üzenetet abban, a félmondatban is, hogy: “csak a választásokig kell kitartanunk”. Vajon miért mondta ki Orbán ezt a sejtelmes mondatot? Mi történik majd a választások után, ha csak addig kell kitartaniuk? Felszámolják az ellenzéket?“A terrorakciókkal, romló közbiztonsággal fenyegető kormányfő természetesen liberálisozott, sorosozott, s még azt is felvetette, a kereszténység bukása azt jelentené, hogy még a férfiak és nők Magyarországon alapjognak tekintett egyenlősége is csorbát szenvedne. És volt újabb lovas...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
mert addigra lesz elokeszitve a menekuloutvonala, gondolom Azerbajdzsanba...Meg a tobbi koztorvenyes is megy vele...
De a legvaloszinubb az, hogy csinal egy "forro oszt", 2006 mintajara, es azonnal be is vezeti a szuksegallapotot, amikor nincs gyuklekezes, korlatozott hir- es informacioaramlas van, es persze a fent emlitett allapot miatt elmarad a valasztas is, es igy a fidesz marad automatikusan hatalmon a kovetkezo 4 evre. Szamoljatok vissza az idot (6 honapot) 2018 aprilis vegetol, es ebbol ki lehet szamitani, hogy legkesobb november vege elott be kell neki vezetni valamilyen oknal fogva a szuksegallapotot, mert ez az allapot 6 honapig tarthato fonn, utana meg lehet hosszabbitani, de meg kell indokolni.
Mindent feltett egy lapra ez a genyo, Magyarorszagot polgarhaboruba fogja vezetni - ezert kaptak mar meg az elesloveszeti municiojukat minden - latszolag - erthetetlen cegek, szervezetek, parlamenti vedelemre kover, kuszaszem a jegybankban (??? vajon mire?)
tudode
Elgondolni is rossz, hogy ez a POLITIKAI KALANDOR mit kezdett volna, ha lehetséges lett volna, mert már 2015-ben
.
Orbán elővette a halálbüntetés csodafegyverét
444.hu/2015/04/28/orban-elovette-a-halalbuntetes-csodafegyveret
.
Ez az embernek látszó tárgy amit a fejébe vett, nem tágított legalábbis eddig!
.
Normálisan működő demokráciában NEM MEHETETT VOLNA EL EDDIG SEM!
.
Az amit megenged magának a társadalom nyugalmának megzavarásával felér akár
---- a Btk. 222. § Zaklatás, és a
.
---- Btk. 332. Közösség elleni uszítás (köznyugalom elleni bcs.) tényállásával.
.
Több a TABU a keletinél, és a nyugatinál, amit hét éve kénytelen eltűrni az alattvalóvá silányított nép!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.