Az LMP nem sokat vacakolt, miniszterelnököt akar adni a hazának. Erről eléggé megoszlanak a vélemények. A pupublogja.hu oldalon találtuk a következő írást, változtatások nélkül közöljük. ... "Hogy Szél Bernadett egyébként milyen, az lényegtelen is. Ő a küldetését már létével teljesíti, a magyar választó meg az átlagosnál is bambább, pedig Trump óta tudjuk, hogy az átlag sem verdesi az egeket. A passzátszelet meg továbbra is Orbán fújja, ami azért sajnálatos, mert lassan már a tetőt is lelopja a fejünk fölül, az ország meg döngő léptekkel halad az azeri lét felé, az azeri olaj nélkül. Szél Bernadett Orbán ajánlata azoknak, akik szeretnék továbbra is elnézni azt, hogy egy bűnözői csoport fosztogatja az országot, hogy a szegények rovására gazdagodnak néhányan, mert nem érzik azt, hogy őket is érheti baleset. "...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
grincss
@Béla333: Bélus!
Te már kezdesz klinikai eset lennni a DK.-s gyűlöleteddel és Szakasits-ék imádatával!
Próbálj kicsit tárgyilagosabb, gyűlöletmentesebb lenni!
Nna pá!
RonaGyuri
@grincss: igen ez telitalálat; valóban emlékeztet a legbirkább KISZ és Párt csinovnyikokra! =))
Béla333
@grincss: 20.25
Te szítod az ilyen mocskolódások beidézésével azt, hogy veletek - DK-sokkal - semmiféle értelmes párbeszéd nem képzelhető el!
Azért az elég röhejes szerintem, ha egy DK-s fanatikus, gondolkodni képtelen senki ad ilyen tanácsot, amúgy atyaian: "Próbálj kicsit tárgyilagosabb, gyűlöletmentesebb lenni! "
Röhej!
Béla333
@RonaGyuri: 20.32
Te meg egy romlott lelkületű, a bűnt elfogadó, sőt magadévá tevő, MSZMP tagra emlékeztetsz!
Akinek erkölcs, tisztesség nem számít, csak a pártutasítás!
Ostoba fajankó!
RonaGyuri
@Béla333: kösz a vallomásodat;< valóban egy korlátolt barom vagy, akinek csak a pártutasítás, bármi legyen az, számít! Pont olyanok vagytok, mint az ócska Fityesznyikek, bárki kritizálni mer benneteket egyből csak komcsizni tudtok, pedig a legtöbb közületek is ócska káder volt, mint az imádott Szakasits unoka cimborád!
Béla333
@RonaGyuri: 21.04
Pedig én megpróbáltam a párbeszédet, de az ilyen ostoba tuskókkal, mint amilyen te vagy, ezt nem lehet.
Folytassuk az egymás mocskolását, ez kedvez a Fidesznek!
Te ostoba fanatikus DK-s barom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.