Az LMP nem sokat vacakolt, miniszterelnököt akar adni a hazának. Erről eléggé megoszlanak a vélemények. A pupublogja.hu oldalon találtuk a következő írást, változtatások nélkül közöljük. ... "Hogy Szél Bernadett egyébként milyen, az lényegtelen is. Ő a küldetését már létével teljesíti, a magyar választó meg az átlagosnál is bambább, pedig Trump óta tudjuk, hogy az átlag sem verdesi az egeket. A passzátszelet meg továbbra is Orbán fújja, ami azért sajnálatos, mert lassan már a tetőt is lelopja a fejünk fölül, az ország meg döngő léptekkel halad az azeri lét felé, az azeri olaj nélkül. Szél Bernadett Orbán ajánlata azoknak, akik szeretnék továbbra is elnézni azt, hogy egy bűnözői csoport fosztogatja az országot, hogy a szegények rovására gazdagodnak néhányan, mert nem érzik azt, hogy őket is érheti baleset. "...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Olyan a magyar ellenzék, mint a közel keleti frontok kibogozhatatlan. Ezeket még bikacsökkel sem lehet észhez téríteni, akár a veszett kutyákat. Megérdemeljük őket.
Zeta
@Sámannus: van egyálralán ellenzék?
Peller Anikó
@grincss: hubazzmeg, ez elképesztően világos rajzolat, halálpontos elemzés.

De bigottka majd jön és megmagyarázza hogy az erkölcsök alapján miért kell a gecigónak maradnia a helyén és a patás meg miért kell csendben maradjon, szintén a helyén. Helyedre !
grincss
@papa.49: Úgy tűnik, h a "mi Bélánknak" nem tetszik! :-)
papa.49
@grincss: Erre is van közmondás ,,az igazság mindig fájdalmas,, ...
Béla333
Lehet mindenféle véleményt találni a neten, most végre talált grincs mester egy olyat, amitől kielégülten, jól fog aludni.
Szerintem az LMP az, akire lehet számítani, nem úgy, mint a már korábban "bizonyított", az országunkat szétlopó, a lopott cuccot a Fidesszel elosztó MSZP/DK-s bűnözőkre!
Persze szúrja a szemüket a már besározódott politikai "elit"-nek, hogy van olyan csapat, amelyik nem akar beszállni a nagy közös, boldog politikusi lenyúlásba, az ország kifosztásába!
Semmi konkrét dolgot nem tudnak az LMP ellen felhozni, csak a zsigeri gyűlöletet velük szemben: miért nem lopnak már ők is?
Ha lopnának, ha bekerülnének a zsarolható mocskok közé, akkor már nem lenne semmi gond az LMP-vel!
Igaz Grincs?
grincss
@Béla333: Bélám!
Nincs zsigeri gyűlölet, csak egyszerűen éretlenek és még ki tudja?
Pölö Hadházyval, Szakasitsal minden rendben van?
Csak kérdezem szerényen! :-)
Béla333
@grincss: 16.19
Hát már hogyne lenne zsigeri gyűlölet, hiszen boldogan csámcsogtok ezen az előkotort mocskolódó cikken! De sebaj, mondtam már neked is: amilyen az adjon Isten olyan lesz a fogadj Isten is!
Én is nagy-nagy szeretettel fogom átnyújtani a véleményemet a DK-s politikusok mocskos kis kleptokrata előéletéről, de remélem ezen te sem fogsz megsértődni!
MIndjárt itt van egy a DK-sok szellemi színvonaláról Bartus mester véleményével:

"Sok vitám volt saját olvasótáborunk Gyurcsány-imádóival is, könyörögvén nekik, hogy ne emberben bízzanak, hanem az igazságban, és az embert az igazsághoz mérjék minden esetben. Ne legyenek elvakultak, ne legyenek bálványimádók, mert ezzel ártanak legtöbbet annak, akit bálványoznak. Politikusból nem szabad celebet csinálni, mert az életveszélyes. Rá nézve is. Mindig nevetségesnek tartottam azokat a véleményeket, amikor az “ellenséghez pártolással” vádoltak meg, mert kritizálni mertem a bálványt, s ennél már csak az nevetségesebb, amikor azt olvasom némely bálványimádótól, hogy megváltoztam előnyömre, mert valamiben egyetértettem az imádott személlyel.
A köztünk levő különbség abban áll, hogy én a rosszra azt mondom, hogy rossz, és azért érdemes odafigyelni arra, mert a jóra viszont azt mondom, hogy jó. Ők viszont a rosszra és a jóra egyaránt azt mondják, hogy jó. Ezért a véleményük egy fabatkát nem ér."
nepszava.com/2013/09/velemeny/bartus-laszlo-megint-a-gyurcsany.html

Vajon változtatok ti valamit is az elmúlt pár évben, vagy még mindig ugyanolyan fanatikus ostobák vagytok? Ugye nem haragszol meg a kérdésért?
Béla333
@grincss: 16.19
Milyen érdekes, hogy már évekkel ezelőtt is úgy látták Gyurcsány és a DK szerepét sokan, ahogy az a mai napon is van. Semmi változás, csak a bigott, gondolkodás nélküli bálvány imádat! (Amit nem láttok, hiszen ugyanolyan elvakultak vagytok, mint az általatok birkának nevezett Fideszes hívek! Azért mert ti a másik oldalra hazudjátok magatokat, azért még ugyanolyanok vagytok erkölcsökben és gondolkodásban, mint a Fideszesek!, De azért meg ne haragudj!)

"Gyurcsánynak az is elég, ha az Orbán-rendszer egyedüli jelentős ellenzéke marad, és így elvergődik Orbánnal együtt választásról választásra, miközben kedvenc hobbiját, a politikát űzi.
A baj az, hogy eközben a riválisok legyőzésére fordítja erejét, megsemmisíti a civil kezdeményezéseket. Ezért már nem csupán arról van szó, hogy visszatekintve úgy tűnik, a szép szólamok csak megtévesztésül szolgáltak, politikai érdekeket lepleztek, és ennek az embernek egyetlen szavát sem szabad komolyan venni. A helyzet az, hogy ma egy valódi ellenzék legkeményebb ellenfele nem Orbán, hanem Gyurcsány lenne, aki mindent megtenne, hogy eltiporjon egy alternatív kezdeményezést."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

Nahát! Hogy milyen pontosan festik le a DK-sokat!
grincss
@Béla333: Persze, h nem, de "Bartus mester" mióta és kinek releváns?
Valamikor az volt, de az régen volt!
Az idézett link is nagyon régi!
Béla 2017-et írunk! :-)
Béla333
@grincss: 18.17
Persze hogy régi, hiszen az egyik van már 2 éves is (2015-ös) a másik meg még régebbi: 4 éves (2013-as)
Egy DK-s ilyen régre nem is tud visszaemlékezni, igaz?

No akkor lássunk egy frissebb véleményt a DK valós elgondolásairól:

"„Találkoztam néhány hónapja Ferivel, teljesen ki volt akadva Kerék-Bárczyra. Azon háborgott, hogy Szabolcs mit képzel, amikor azt írja, hogy ő [mármint Gyurcsány – a szerk.] nem is akar nyerni, és egyetlen célja, a többi baloldali párttól minél több szavazatot elszipkázni, hogy a következő ciklusban ő dominálja a baloldalt. Majd rátért a 2018-as választás boncolgatására, ami szerinte teljesen esélytelen, 30-40 helyen lehet a Jobbikkal együtt legyőzni a Fideszt. Addig azonban a DK-n és az MSZP-n kívül az összes kisebb pártot el kell takarítani, a két nagyobbnak meg koordináltan kell indulni, hogy eldőljön, ki lesz az ellenzék vezetőereje.”
hvg.hu/itthon/20170118_baloldal_miniszterelnokjelolt_botka_gyurcsany_kaosz

Persze, neked nyilván ez is régi, hiszen van vagy 8 hónapos és Hont András sem releváns a HVG újságírója, igaz?
Nektek csak a Gréczy Zsolt féle Nyugatifény blog, ami a szellemi és az erkölcsi szintet meghatározza? Isszátok a pártközleményeket, mint a szomjas vándor a Szaharában a limonádét!
Észre sem veszitek, hogy a nagy büdös Dk-s szabadságharcotokban pont ugyanolyanok lettetek, mint a Fidesz fanatikus, gondolkodásra képtelen szavazói?!
grincss
@Béla333: Béla!
Én a saját véleményemet mondom, írom!
Másnak lehet (sőt, biztos) más a véleménye, de teszek rá, hisz mindig is a saját fejem után (és nem bírka módjára, mint sokan teszik) megyek!
(immár majdnem 70 éve) :-))
Béla333
@grincss: 18.53
Rád ezek szerint pontosan illik a DK-sok erkölcsi és értelmi szintje!
Ha korábban le is tagadtad, hogy DK-s fanatikus lennél, a beírásaid pontosan ezt mutatják!
Sötét, gondolkodásra képtelen, csak a Gréczy féle párt eligazításokból kiinduló DK-s fanatikus képét mutatod, de azért ugye nem haragszol "grincs"?
grincss
@Béla333: Persze, h nem!
Ha figyelmese(bb)en olvastad volna, rájössz, h hülyeséget írsz!
Még 1x olvasd el, figyelmesebben!
Béla333
@grincss: 19.03
Az lenne a hülyeség, hogy ha éppen nincs semmiféle lehetőség az egymás cseszegetésére, akkor te úgy gondolod, hogy a demokrácia jegyében előállsz egy ilyen légbőlkapott, semmiféle alappal nem rendelkező, csupán az LMP-t mocskoló cikkel, aztán meg a barátság jegyében elkezdesz b@szakodni?
Menj te a ...-ba!
Ostoba, vén sz@keverő!
grincss
@Béla333: Ha figyelmesebb lennél, rájöhettél volna, h az előző kommentemről beszéltem (ítram)!
Hogy megnyugodj, a ma 18:53- ra! :-)
Béla333
@grincss: 19.14
Attól még nem gond, hogy egy sötét agyú DK-s fanatikusnak tűnsz, akinek a valóság túlságosan komplikált ahhoz, hogy gondolkodni tudjon? Akinek a 2 évvel ezelőtti dolgok már olyan régiek, amire már nem is emlékszik? Pláne az elmúlt 30 évre?
Akinek pontosan elég annyi, hogy elolvassa az éppen aktuális DK-s szennyirodalmat a Nyugatifény blogot a DK szóvivőjének és a médiafelelősének a szerkesztésében és azt megértse, és magáénak tegye, mindenféle gondolkodás nélkül?
De azért nincs harag ugye Grincs?
grincss
@Béla333: A Nyugati fény blogot sosem olvastam még, de köszi, h felhívtad rá a figyelmemet!
Egyébként fanatikus sem vagyok (DK), csak szimpik! :-)
Béla333
@grincss: 19.28
Ne hazudj!
Többször is idézted ide a Nyugatifény blogot!
Hogy te minek tartod magad, az a te dolgod, de pl. amit ezzel a cikkel bemutattál, az mindenkinek bemutatja, hogy milyen egy DK-s demokrácia felfogása!
Olyanok vagytok, mint a Fideszesek!
Béla333
@Horizont: 19.43
Nézd meg csak ezt az egy cikket, a hozzászólásokat!
Egy Fideszes nem kzdte el mocskolni az LMP-t, bezzeg a DK-sok neki estek, pedig semmi konkrét dolgot nem mondtak, csak a zsigeri gyűlölködés megy!
Én mondtam, kértem már hónapokkal ezelőtt, hogy ne tegyék!
Te sem kérted őket, hogy ezt talán mégsem kellene!
Hidd el: a DK-sok pont olyan kártékony, fanatikus, mocskolódó csapat mint a Fidesz!
Aki a becsületest mocskolja, aki elnézi az elmúlt évtizedek lenyúlásait, politikusi bűncselekményeit csak azért, mert képtelenek szembenézni azzal, hogy bizony a DK-s politikusok nagy része is érintett a korrupciós bűncselekményekben, azok a szememben ugyanolyan mocskok, mint a Fideszes tolvajok!
Béla333
@Horizont: 20.12
Ha a semmi másra, mint az indulatokat felszítani alkalmas cikket nem idézte volna ide grincs, akkor nem lett volna lehetőség újra összecsapni, egymást szapulni.
Én nem kezdtem volna el, pláne hogy semmi konkrét dologról nem szólt, csak a másik párt mocskolásáról.
Ha elkezdte, akkor az lenne az okos hozzászólás, hogy neki írd azt, amit nekem címeztél: "Ne tedd... "
Te is elfogult vagy!
Lepényleső
Bár ez nem az,de állítólag a politikában minden lehet,persze az ellenkezője is?
grincss
@Béla333: @Horizont: 20.12
Béla!
Ne próbáld már betiltani a világhálót, csak azért , mert neked nem tetsző cikkeket írnak!
És főleg ne próbálj másokon uralkodni!
Ha pocskondiázni, személyeskedni akarsz, kérlek ne tedd, mert, - ha akarom, - abban jobb vagyok!
Béla333
@grincss: 21.17
Kimondottan örülök annak, hogy ilyen barom vagy, hogy ilyen cikkeket idézel be, hiszen így meg tudom mutatni, hogy milyen egy igazi DK-s!
Olyan, amilyen ostoba te is vagy!
De remélem azért nem haragszol!
grincss
@Béla333: Persze, h nem haragszom egy ilyen segghülye faszra, mint te vagy!
Betudom annak, h szerelmes vagy a Szakasits utódba és hordájába!
Ugye, kértelek, h ne, most vess magadra!
Nem kell válaszolnod! :-))
Béla333
@grincss: 21.29
Már megint lementél kutyába, mi?
Ez megy nektek! Ha nincs indok, akkor elkezdtek személyeskedni, mocskolódni!
Remélem holnap előráncigálsz valami újabb baromságot, amivel mindenkinek bemutathatod a DK-sok sötétségét, gonoszságát, hogy miért is vagytok hasonlóak a Fideszesekhez!
Remélem 2018-ban eltűntök a süllyesztőben, mert az ilyen mocskok oda valók!
De azért remélem nem haragszol...
grincss
@Béla333: Béla!
Én mentem le kutyába?
Dirrekt kértelek, h ne, mert vszeg én abban jobb vagyok, ha akarom
Be, te csak provokálsz (itt mindenkit)!
Béla!
Nem tudom, éltél-e az '50, '60, '70-es években, de te kibaszott jó agit-prop titkár lehettél volna, (már, ha nem voltál az)!
Így most csak egy sima troll vagy, aki kibaszottul szeret szerepelni!
Má'bocs!
Béla333
@grincss: 19.54
Nem én szeretek szerepelni, hanem nézd már meg ki idézte be ezt a mocskolódó cikket, amiben semmi más nincs csak a gyűlölködés!
Ráadásul nick név alapján engem is belekeverve a dologba?!
Ja?! Hogy ez te voltál?
Akkor ki szert kibaszottul szerepelni? Nem véletlenül te vagy az?
Ha nincs cikk, nincs min összekapni! De neked marhára fontos volt egyet rugni az LMP-be! Igaz?
grincss
@Béla333: Nem, Bélus!
Ne próbáld meg megtiltani azt, amit más írt!
Én csak közreadtam, h többen olvashassák, Bernike szerepvállalását a politikában!
Hátha valaki kihagyta!
Béla333
@grincss: 20.15
Dehogy akarlak én meggátolni abban, hogy kiéld magad!
De ugyanakkor neked sincs semmi közöd ahhoz, hogy én melyik cikkhez és mit szólok hozzá!
Végülis jól van ez így: te lehozol egy DK-ra jellemző mocskoló cikket, én meg igyekszem bemutatni az érdeklődőknek, hogy milyen beteg is a DK-sok lelki világa!
Hogy senki ne hagyja ki!
grincss
@Béla333: Bélus!
Te már kezdesz klinikai eset lennni a DK.-s gyűlöleteddel és Szakasits-ék imádatával!
Próbálj kicsit tárgyilagosabb, gyűlöletmentesebb lenni!
Nna pá!
RonaGyuri
@grincss: igen ez telitalálat; valóban emlékeztet a legbirkább KISZ és Párt csinovnyikokra! =))
Béla333
@grincss: 20.25
Te szítod az ilyen mocskolódások beidézésével azt, hogy veletek - DK-sokkal - semmiféle értelmes párbeszéd nem képzelhető el!
Azért az elég röhejes szerintem, ha egy DK-s fanatikus, gondolkodni képtelen senki ad ilyen tanácsot, amúgy atyaian: "Próbálj kicsit tárgyilagosabb, gyűlöletmentesebb lenni! "
Röhej!
Béla333
@RonaGyuri: 20.32
Te meg egy romlott lelkületű, a bűnt elfogadó, sőt magadévá tevő, MSZMP tagra emlékeztetsz!
Akinek erkölcs, tisztesség nem számít, csak a pártutasítás!
Ostoba fajankó!
RonaGyuri
@Béla333: kösz a vallomásodat;< valóban egy korlátolt barom vagy, akinek csak a pártutasítás, bármi legyen az, számít! Pont olyanok vagytok, mint az ócska Fityesznyikek, bárki kritizálni mer benneteket egyből csak komcsizni tudtok, pedig a legtöbb közületek is ócska káder volt, mint az imádott Szakasits unoka cimborád!
Béla333
@RonaGyuri: 21.04
Pedig én megpróbáltam a párbeszédet, de az ilyen ostoba tuskókkal, mint amilyen te vagy, ezt nem lehet.
Folytassuk az egymás mocskolását, ez kedvez a Fidesznek!
Te ostoba fanatikus DK-s barom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.