Lendvai Ildikó ismét egy remek írást tett közre. Ezúttal a zavargásokat hallucináló vagy épp kamuzó Németh Szilárd kapta meg a magáét . ... "Muszáj lesz megtanulnom zavarogni. Vagy zavargani – tessék, még azt sem tudom, hogy mondják helyesen. Ebből is látszik, hogy korrepetálásra van szükségem ebből a szaktárgyból. Mármint erőszak-tárgyból, mert a szimpla zavargás nem jó, erőszakos zavargókra van szükség. Honleányi kötelességem, hogy segítsek, a kormány kért meg rá. Ha nem is direkten, de ráutaló magatartás formájában. Világossá tette, hogy nem hagyhatom hazugságban. "...

Forrás: hirhugo.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ami azt illeti, már hónapok óta kérem a nemzet védelmezőitől a címt, ahol némi aprópénzért jelentkezhetnék, mint Soros bérenc, az egészségügy helyzetén hisztiző ellenzék, libsibolsi stb.
De csak nem érkezik meg a címlista! Sajnos "zavargásra" koromnál fogva nem igazán vagyok alkalmas, de jó pénzért ...?
Aztán hátha én is kapok valami jól fizető stellungot Orbánéktól, mint jó páran 2006 után!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.