Farkas Sándor az ügyészség szerint nem követett el bűncselekményt, amiért ekkora összeget egyszerűen nem tüntetett fel a dokumentumban. Az ügyészség indoklásában azt is hozzátette, hogy egy fideszes politikus soha nem követ el bűncselekményt, mert ez csak a Soros György által pénzelt ellenzéki képviselők és civil aktivisták jellemzője.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Simon mennyit is nem vallott be? 200 millát?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Simon mennyit is nem vallott be? 200 millát?
papa.49
@lusta: Na de ez meg fütyiszes, neki többet elnéznek !!!
A Simont ott húzgálták vezetőszáron, meg vagy félévig előzetesben is volt !!!
quadrocopter
Legfőbb Bűnpártoló Ügyészség és helyi szervezete!
volvós
fideszes képviselő...a qwra @nyádat !!! és dögölj meg !!
human
Kifelejtette a vagyonnyilatkozatából OK. De rohadtul kíváncsi lennék, hogy az adóbevallásából is kifelejtette? Ezt persze nem tudhatjuk meg.
Nessy
Miért? Mészáros Lőrinc is utólag "talált" 1 milliárdot!
Fideszéknél ez a természetes! Szegényeknek nem káptalan a feje, hogy minden csip. csup milliárdocskát észbe tartsanak!@human:
lusta
Nincs itt semmi látnivaló, lehet szépen tovább menni. Nem is olyan régen olyan, szintén milliárdos nagyságrendben, Pénztáros Lölő nem kihagyta a vagyonnyilatkozatából a lovettát. Na bumm és történt valami?
karma1
A polt mar golyoerett, en megadnam az engedelyt a kilovesere... Ott kell kezdeni a tisztogatast. Aztan vegre komolyan venni Tenyi feljelenteseit...
namihami
""Az ügyészség indoklásában azt is hozzátette, hogy egy fideszes politikus soha nem követ el bűncselekményt, mert ez csak a Soros György által pénzelt ellenzéki képviselők és civil aktivisták jellemzője.""

--copyright by Poltpetya.
Na, most már legalább ezt is tudjuk. Ez a Polt se élt hiába, megint okosabbak lettünk.
Clavigo
@karma1: Pontosan !! Vele kellene kezdeni...és minden bedőlne azonnal,,,,szinte..
lópicigáspár
@Clavigo: Nem vele kellene kezdeni, ő kb. a 4-5. helyet nyerhetné meg. Az első számú vitya. Feltehetőleg szétesne az egész bagázs és szétmarnák egymást a koncért!

Arra viszont kíváncsi lennék, hogy ezek a szarfaszúak honnan szedhetnek össze milliárdokat, mert, hogy tisztességes munkával lehetetlen, az biztos!
karma1
@Clavigo: Es egyidoben azzal a vezetoszarra vetellel bele kell turni - persze kepletesen - az "also fiokjaba", ahol az osszes korrupcios uggyel kapcsolatos Tenyi, Hadhazy, Juhasz Peter, Horvath Andras es a tobbi feljelentes megtalalhato, mint el sem kezdett feljelentes...
lusta
Még mielőtt jogosan felháborodna valaki is, idéznék a szügyészség honlapjáról és akkó minden megviláglik.
˝Magyarország Alaptörvénye szerint a legfőbb ügyész és az ügyészség az igazságszolgáltatás közreműködőjeként az állam büntetőigényét érvényesíti. ˝
A sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagjaival szemben a jelenlegi magyar államnak nincs semmilyen büntatőigénye.
lusta
@lópicigáspár: Legyen szíves bebattyogni az első útjába esé bankba és valamilyen kölcsönt igénybe venni. Már 10 forintnál is nehézségek támadnak, de megkapja. Sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagjai milliárdos hiteleket kapnak bemondásra, hogy az országot kisajáthasítsák. Az egybites 300 forinto budiforradalmárok meg tapsikolva örülnek és éljeneznek, hogy már a budi sem az övék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.