Aki a választás napján inkább kényelmes foteljában kívánja tölteni az időt ahelyett, hogy voksolna, évtizedekre visszavetheti az országot, kétharmadhoz segíti a Fidesz  - KDNP-t – vélekedik az MTI szerint a politológus.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
pontosítsunk a töketlen bugyuta ellenzék annyit idétlenkedhet, amennyit akar, még csak a látszatát sem mutatja, hogy képes lenne bármi érdembelire, no meg a retardált megmondó emberek mint ez a nagyeszű is beszélnek össze-vissza a tényektől és a szakmaiságtól fényévnyi távolságokban lévő agymenéseket, mindez nem a Fidesznek használ. De ha az ezért IS megcsömörlött választó nem megy el, nos ő a bűnös! =))
Nessy
nem vagyok fotel forradalmár, de mutasson valaki egy értelmes ellenzéki pártot, amelyiknek van értelmes, megvalósítható programja, nem álmokat kerget. Felméri, hogy "egyedül nem megy"!
Jelenleg a választási ív egy totó szelvényhez hasonló!
Ugyan a Fidesznek sincs, de a híveket, meg a levelezőtagozatosokat nem is igazán érdekli! Lényeg a pénz, meg a nép-nemzethy szózat!
human
Egy választáshoz két dolog kell. Szavazó és valaki akire lehet szavazni. Tudjuk most, hogy kire lehet szavazni, hogy le lehessen váltani a kormányt? Nem. Tehát jelenleg bárkire szavaznánk a fidesz maradna hatalmon. Ez pedig a távolmaradást erősíti.
Equus1
az a kevés idő, mióta figyelem a magyar belpolitikát egyre inkább erősíti bennem a meggyőződést, h a politikai palettán egetlen fickó mutat töretlen akaratot az ellenzéki erők egyesítésére anélkül, h saját szerepét előtérbe tolná: Gyurcsány Ferenc. Sajnos, a fidesz karaktergyilkossága sok idióta agyát kimosta. Reb Finkelstein jó mukát végzett.
magyarbakancs
Miért kell nekem bármelyik ellenzéki pártot támogatnom,
Nem kell egyetlen egy pártnak sem el indulni 2018-ban.
Így nem legitim a választás ,és lesz,vagy történik valami.
de ha el indul bárki is és a Fidesz nyer hát hozzá járultál a kétharmadhoz.
Legyőzni a Fideszt nem tudod van egy fegyvere a migráció ,erre fűz fel mindent ez fog uralni mindent.
Az ellenzéknek meg nincs mondani valója semmiről.
Értelmiségi hablaty az egész amit beszélnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.