Drogot, prostikat keresnek és próbálják megakadályozni a hangoskodást.

A Szent István körút, Teréz körút és a Rákóczi út által határolt bulinegyedben jártak a hétvégén a rendőrök. Most kiadott közleményük szerint 19 embert fogtak el és állítottak elő bűncselekmény gyanúja miatt. Közülük 13-nál drogot találtak, öt embert garázdaság miatt vettek őrizetbe,  1 szír embert drogkereskedelemmel gyanúsítottak meg.

Odavertek a rendőrök a bulinegyednek: 19 embert vittek el – videó!

Fotó és nyitókép: police.hu

Ez utóbbi letartóztatását kérték a bíróságtól. 

A rendőrfőkapitány által elrendelt akciósorozat és állandó rendőri jelenlét célja, a kábítószerhez és a prostitúcióhoz köthető bűncselekményekkel szembeni fellépésen túl, a közterületen elkövetett erőszakos jellegű bűncselekmények, a lopások, valamint a gépjárművel kapcsolatos bűncselekmények megelőzése, felderítése, az elkövetők beazonosítása és elfogása, valamint az ott élő lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése – írták a police.hu-n.

Mint arról beszámoltunk, a Kazinczy utca környéke az ott élők számára már elviselhetetlenné vált, hét közben sem tudnak pihenni, hétvégén pedig esélyük sincs rá az állandó hangoskodástól. A bulinegyed jelenlegi helyzete ellen még az alkoholt hirdető álpap, Tibi atya is kikelt, de legalább megoldási javaslatot is tett.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hááát nekem annyira nem tűnik biztonságérzet növelőnek a rendőri felügyelet!
mackoka46
A fidesz mocskokhoz menjenek. Ott van a llopott pénz nem ezeknél a balekoknál.Kár hogy a diktatúrát szolgálják és nem a népet, aki fizeti őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.