Ki másnak lehetne mobilfizetési megoldásokat eladni, mint a zseb nélküli ruhákban, készpénzzel és mobillal a kezükben érkező mekkai zarándokoknak? De azért ez nem is olyan egyszerű. Főleg egy katolikusnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Istenkem, ennyi elo zsenit egy kormanyban en meg nem lattam! rogantonyo feltalalta az elektronikus alairast!!! (Elotte mar egy eve hasznaltam), most meg foltalalja ez FEJLESZTI !!! ez a masik idiota a mobiltelefonos fizetest! Te gyoker! Az arabok meg ugy altalaban az iszlam allamok lakoinak olyan telefonjai vannak, ami utan neked csopogne a nyalad!
A telefonos fizetes szkennelessel pedig csak egy app letoltesenek a kerdese, es mukodik! Nekem is van, sot, olyan app-om is van, amire a repulejegyet le lehet tolteni, es boardingolni tudok vele (ezt meg csak itt belfoldon csinalom, de minden tovabbi nelkul mukodik!)
Akkor most te mit is fejlesztesz es mivel puposkodsz Mekkaban?
Miert kell az embereket hulyiteni?
karma1
Eppen ket napja mutattak be a tv-n azt az ujitast, - a Propin is volt szo errol - , hogy egy rizsszem nagysagu adathordozot ultetnek be az ember kezenek a huvelyk- es mutatoujja kozotti bor ala, es ebben a paranyi adathordozoban MINDEN benne van: az illeto szemelyazonossagatol kezdve az egeszsegugyi rekordja, es az osszes BANKKARTYAJANAK az adatai, gyakorlatilag csak a leolvaso ele teszi a kezfejenek ezt a reszet, es barmit el tud intezni ezzel. Nemhogy erszenyt nem kell neki hordoznia magaval, de semmi mast sem, megis minden tudhato az illetorol.
Ez a szerencsetlen Festipay, amiben ez a faradtszemu joszag erdekelt, a Sziget latogatoinak nyujt gyorsabb vasarlasi lehetoseget. Es osszeall egy pakisztanival, akinek van egy masfelmillios kocos koveto tarsasaga, es ennyi...
CsipkeRózsa
Amikor ezt a címet elolvastam, az jutott eszembe, hogy "Indiába sóért mezítláb ment Gandhi".

Megnéztem a youtube-on ezt a videót, aki jót akar nevetni, nézze meg, Gobbi Hilda nagyon jó! :

www.youtube.com/watch?v=2RNtK307lRw

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.