"Kormányzáshoz komolyabb eszközökre van szükség, mint egy szemöldökcsipesz" – mint megírtuk, így humorizált ma a Parlamentben a Jobbik vezetőjével Orbán Viktor. A 24.hu ezt követően készített villáminterjút Vona Gáborral.

Nincs mit értelmezni Orbán megszólalásán – jelentette ki a pártvezér a kérdésre, hogy vajon ismét a nemi identitására tett-e utalást a miniszterelnök.

Nem megyek bele ilyen méltatlan, színvonaltalan vitába. Ennyi telik a miniszterelnöktől

- kommentálta az esetet Vona, aki szerint Orbán azért nem reagált érdemben a szavaira, mert nem szívesen vitatkozik rá veszélyes politikussal.

A Jobbik elnöke továbbá megígérte: ha ők kerülnek hatalomra,

valaki rács mögé fog kerülni.

Annyit azért elárult, a szemöldökét a fodrásza szokta lenyírni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
N agyon jó előadása volt ma az OH -ban a vonatnak, nem csoda ha a gecibán csak hülyeséget vakkantott rá. A kerítést nem bontaná le és na kit fogunk börtönbe zárni, nakit MEur? Hát őnt MEur.

A komcsik hozták a formájukat.

A szeles elempé meg képes volt tényleg 30 évezni. Magyarul nem fog össze senkivel csak a fidesszel. Mer az csak húsz éves. Nem bontják le a kerítést. Bernike szórta a kígyót békát de a folyton felemlegetett 30 év hiteltelenné tette a kormányváltó nemakarását. Se.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@durbincs: szerintem ?magácska , néhai Sas kabaré alul , értékelt , klónja mert az? nem ? lehet ,hogy komolyan csinál?ja ,amit itt előadma,ga koma?..,,,-.,(6.,??
Jó veled ,beszélgetni kappan meddő? koma , szoknya ,látom mostanában te ,vagy a ,,soros" a kormánypárti ,alulműveltség , mindennapi ? bizonyításában ,?,-:;.?,
Örömmel, látom,,hogy van ,az ?ilyenfajata kormányzásnak ,is szórakoztató ?oldala.,?.
Klubtag
Drága Miniszterelnök pajtás! Azért ahhoz kell - nem kis - aberráltság, hogy érdemi érvek helyett állandóan e téma körül pörögjön az ön agya. Szólhatnának már az elvbarátai, hogy milyen lealacsonyító önre nézve - de akár hétköznapi emberhez is méltatlan - ez a módszer. Ne a kaján röhögcsélőknek higgyen, hanem például most nekem. Én ingyen "aggódom", mert mégis csak a hazámat képviselgeti itt-ott, inkább rosszul, mint jól.
Aki Én
@durbincs: bizony , sorvad az,a ,kappanháj , klón ,a meddő, ficákolás , sorvad ? szépen ,ám ,koma?
Jól nyomod, nekem bejön. Irigylésre méltó a kitartásod.
Aki Én
@durbincs: Az ,,ebihalbigyó" miatt kapsz egy tecciket :)
Pálinkás Pál
@Klubtag: Nem lehet rá lealacsonyító...mert ő már így is mindennek az alja!!Nála lejjebb talán csak az egysejtűek állnak/elnézést a kis "állatkáktól"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.