"Kormányzáshoz komolyabb eszközökre van szükség, mint egy szemöldökcsipesz" – mint megírtuk, így humorizált ma a Parlamentben a Jobbik vezetőjével Orbán Viktor. A 24.hu ezt követően készített villáminterjút Vona Gáborral.

Nincs mit értelmezni Orbán megszólalásán – jelentette ki a pártvezér a kérdésre, hogy vajon ismét a nemi identitására tett-e utalást a miniszterelnök.

Nem megyek bele ilyen méltatlan, színvonaltalan vitába. Ennyi telik a miniszterelnöktől

- kommentálta az esetet Vona, aki szerint Orbán azért nem reagált érdemben a szavaira, mert nem szívesen vitatkozik rá veszélyes politikussal.

A Jobbik elnöke továbbá megígérte: ha ők kerülnek hatalomra,

valaki rács mögé fog kerülni.

Annyit azért elárult, a szemöldökét a fodrásza szokta lenyírni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
N agyon jó előadása volt ma az OH -ban a vonatnak, nem csoda ha a gecibán csak hülyeséget vakkantott rá. A kerítést nem bontaná le és na kit fogunk börtönbe zárni, nakit MEur? Hát őnt MEur.

A komcsik hozták a formájukat.

A szeles elempé meg képes volt tényleg 30 évezni. Magyarul nem fog össze senkivel csak a fidesszel. Mer az csak húsz éves. Nem bontják le a kerítést. Bernike szórta a kígyót békát de a folyton felemlegetett 30 év hiteltelenné tette a kormányváltó nemakarását. Se.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Ilyeneket Oszi bácsi szokott a kocsmában röfögni.
Általában nem veszik komolyan... de néha azért megrugdossák.
Peller Anikó
N agyon jó előadása volt ma az OH -ban a vonatnak, nem csoda ha a gecibán csak hülyeséget vakkantott rá. A kerítést nem bontaná le és na kit fogunk börtönbe zárni, nakit MEur? Hát őnt MEur.

A komcsik hozták a formájukat.

A szeles elempé meg képes volt tényleg 30 évezni. Magyarul nem fog össze senkivel csak a fidesszel. Mer az csak húsz éves. Nem bontják le a kerítést. Bernike szórta a kígyót békát de a folyton felemlegetett 30 év hiteltelenné tette a kormányváltó nemakarását. Se.
peterkelemen
Egyetértek: rács mögé kell kerüljenek ezek az aljas és velejéig romlott gazemberek Orbánnal az élükön!
karma1
Egyaltalan nem vagyok jobbik-hivo, mert a rettenetesen szelsoseges, sotet elemektol, gardaban masirozoktol egyaltalan nem akarja elhatarolni magat.
De a vona ezzel a normalis kijelentesevel, muvelt riposztjaval hatarozottan javitott a megitelesen. Azert az ilyen parlamenti pengevaltasokbol egyre jobban kezd korvonalazodni, hogy orban es a partja rohamosan kezd sullyedni, a jobbik meg emelkedni...
@Peller Anikonak van igaza: szerintem is mar veluk is ossze kene fognia az atomjaira hullott ellenzeknek...
Aki Én
Ilyeneket mi is mondtunk az oviban. Habár a kormányzáshoz ennél több kellene. Láthatjuk is az eredményt.
A zsírdisznó már türtőztetni sem képes magát.
Aki Én
@durbincs: megvan ,itt te? kergécske ,alak , vagy buta ,szoftver gugli fordító ,szoknyácska,, nyelvecske ? komolytalan ?,?
Nem ,bölcs hanem ? bölcsis dolog azt? hinni, hogy ez a színvonal bárkit , meggyőz?
Hú ,de bevándorló ,lehet csak ilyen ? ékes és hibátlan ,magyar ?helyesírással te?
Söröcske,borocska ,sok? csúszott le? talán,
Eladott Ország
Érdemi reagálás híján marad az őstulok személyeskedése. Azé az őstuloké, aki azt hiszi, hogy az idők végezetéig minden kérdés megúszható ezzel az ordenáré ripacskodással. Mert ha Vona netán szemöldökcsipeszt használ, akkor nem téma, hogy Orbán Viktor minden idők
legkorruptabb köpönyegforgatója. Aki egy büszke, erős ország hősének képzeli magát, miközben még a mucsaröcsögei talponállóban is kínos lenne 4 feles után ezen a színvonalon
kommunikálni. De ez itt a magyar parlament, baszki! És Vona Gábor nem azt tette szóvá, hogy a miniszterelnök úr úgy néz ki, ahogy kinéz. Nem a senkire nem tartozó magánéletében vájkált, nem azt firtatta, hogy miért keveri a pálinkát a sörrel. Ha valaki nyolcadik éve Magyarország miniszterelnöke, és arra a teljesítményre volt képes, amire, nem jár neki alanyi jogon az ánusznyalogatás, ellenben felelőségre lehet és kell vonni. Orbánt meg nem azért küldte senki a parlamentbe, hogy alattomosan buzizzon és személyeskedjen, vagy hogy előre megírt ótvaros poénokkal szórakoztassa a seggnyalóit, különösen a szerelmes tekintetű Semjén Zsoltot.
Aki Én
@durbincs: szerintem ?magácska , néhai Sas kabaré alul , értékelt , klónja mert az? nem ? lehet ,hogy komolyan csinál?ja ,amit itt előadma,ga koma?..,,,-.,(6.,??
Jó veled ,beszélgetni kappan meddő? koma , szoknya ,látom mostanában te ,vagy a ,,soros" a kormánypárti ,alulműveltség , mindennapi ? bizonyításában ,?,-:;.?,
Örömmel, látom,,hogy van ,az ?ilyenfajata kormányzásnak ,is szórakoztató ?oldala.,?.
Klubtag
Drága Miniszterelnök pajtás! Azért ahhoz kell - nem kis - aberráltság, hogy érdemi érvek helyett állandóan e téma körül pörögjön az ön agya. Szólhatnának már az elvbarátai, hogy milyen lealacsonyító önre nézve - de akár hétköznapi emberhez is méltatlan - ez a módszer. Ne a kaján röhögcsélőknek higgyen, hanem például most nekem. Én ingyen "aggódom", mert mégis csak a hazámat képviselgeti itt-ott, inkább rosszul, mint jól.
Aki Én
@durbincs: bizony , sorvad az,a ,kappanháj , klón ,a meddő, ficákolás , sorvad ? szépen ,ám ,koma?
Jól nyomod, nekem bejön. Irigylésre méltó a kitartásod.
Aki Én
@durbincs: Az ,,ebihalbigyó" miatt kapsz egy tecciket :)
Pálinkás Pál
@Klubtag: Nem lehet rá lealacsonyító...mert ő már így is mindennek az alja!!Nála lejjebb talán csak az egysejtűek állnak/elnézést a kis "állatkáktól"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.