Egyelőre a fene se tudja, miért, de a kormányoldal úgy döntött, hogy előre felkészíti Magyarországot arra, hogy tavasszal, a választás előtt tüntetések lehetnek. Ezeket nem tüntetéseknek, hanem erőszakos zavargásoknak, felforgatásoknak hívják, és a fő felforgatókat is megnevezik. Schilling Árpád színházi rendező, Vágó Gábor expolitikus és Gulyás Márton aktivista mellett Szrgya Popovics is főszerepet kapott a rémisztgetésben. Az első három, nyilvánvalóan rendkívül agresszív, a színházi világban, illetve az újságírásban jártas felforgató mellett Popovics kiemelése különösen érdekes a listán. Lehetetlen feldolgozni az iróniát abban, hogy a magyar kormány az erőszakos zavargások egyik főszereplőjének egy olyan embert tesz meg, aki az erőszakmentes ellenállásról írt könyvet.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem tudom miért de nekem kurvára úgy tűnik, mintha a zavargásokat előre látó csahosok szerveznék a zavargásokat azért hogy pajtás-barát segítségével lehetetlenné tegyék a választást és ezt az alja gerinctelenséget mutató piszkos színjátékot az ellenzék nyakába akarják előre sózni nem? Mert ugye a hatalomért, az ebül szerzett ezermilliárdnyi vagyonért, a korlátlan diktátori hatalomért semmi sem drága nekik nem? Aki ennyire be van fosva attól hogy akár mindenét elbukhatja, nem az készül meggátolni a bukást ? A 2006-os székház ostrom ( terrorista cselekmény?!) sem a véletlen műve volt! Azt is előre kitervelt banditizmus és a demokrácia megdöntésének aljas kísérlete volt aljas gerinctelen emberek szervezésében. Mind rohadék csótány , aki a népe ellen fegyvert emel vagy banditákat szabadit rája...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
öcsi55
@Eladott Ország: Azt szokták mondani,nem az kiabál akinek a háza ég hanem az aki felgyújtotta! Bizonyos jobbos embereknek már nagy tapasztalata van az ilyen megmozdulások szervezésében! Ők már tudják,hogy a politikai tüntetésekre feszítővasat ,molotovkoktélt feltétlenül vinni kell,különben mivel is feszegetnék fel az utca köveket és mivel gyújtanák fel a fél várost.2006 az 1milliós fidesz nagygyűlésről 999000 ember simán hazament ,10000 emberrel meg összetörették a belvárost,400milliós kár.Vezérek meg otthon a kedvenc fotelból sörözgetve tv-én figyelték a hatást.
Sámannus
@human: Valóban a kordonbontás nehéz munkáját mindig is orbánék végezték.
Most maj munkalehetőséget adnak a lakosságnak, mert a békemenetbe több emberre van szükség. Lehet Laja erre szervezésre készül, hogy megzavarják az ellenzéki gyűléseket.
Nem az ellenzék vonult először az utcára, és képtelen is ilyenre.
human
Szerintem a kormány olyan lépéseket, bejelentéseket tervez ami automatikusan ellenállást vált majd ki az emberekből. Nagyon biztosra veszik, hogy lesz zavargás, tehát másra nem tudok gondolni.
Equus1
@human: Az I. vh. előtt, az akkor többb, mint 20 milliós országban nem volt ennyi rendőri létszám, mint most. Akkor sem, ha az összes hajdút, pandúrt, határrendészt, a székesfőváros és Fiume, szabad királyi város rendőrségét is belevesszük. Az 50.000 fő fölé felduzzasztott állományú rendőrség a maga felszerelésével egy kisebb fajta hagyományos háború megvívására is alkalmas. Tedd hozzá a katasztrófavédelem, a tűzoltóság állományát is.

Csak az alkalmat lesik, h bevethessék azokat a szerencsétleneket, akik a munkanélküliség elől szökve egyenruhába bújtak. Merthogy nem a hivatástudat vitte oda őket, az todt sicher.

Ha nincs alkalom, majd csinálnak. Az emberállományuk megvan, ahogy ez 2006-ban, de legutóbb erdősiiné nemzetesasszony törtésénél is meglátszott.

Nem kétséges, a felső vezetés hűséges lesz a diktátorhoz, bármi történjen is. Más kérdés, h a szedett-vedett banda, a 20 éves masztizásban bajnok királyfi és a 20 éves királylány mikor fogja letépkedni magáról a gúnyát. Harcértékét tekintve egyedül a TEK figyelemre méltó. A többiek... mint a pár éve Gyöngyösön történt csoporrtos garázdasághoz kivezényelt 3 tagú rendőrjárőr hölgytagja... Úgy kezdődött az intézkedés, h kiszálltak a kocsiból és a rendőrkirálylány elengedte a vizeletét. Oldalán a 14 lövetű, tartaléktáras RP 9-essel...
Eladott Ország
@Equus1: tegnap, 19:15; Az Otpor! (szerb cirill írással: Отпор!) 1998-ban alapított szerb ifjúsági mozgalom. A Milošević-rezsim ellen fellépő fiatalok szervezete, betiltották, tagjait üldözték. Jelképe az ökölbe szorított kéz. Az otpor szó jelentése: ellenállás. 2000. október 5-én békésen megdöntötték a diktatúrát. Az otpor logója:
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ef/Otpor-serbian.jpg
elnyomott
Hagyják már békén Budapestet.
A provokátorok menjenek inkább Felcsútra kisvasúttal, ott hőzöngjenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.