Szégyen a futás, de hasznos – Orbán Viktornak és pártjának ez az egyik alapvető tudása. Az ellenzéki népszavazási kezdeményezésekre reagáló Fidesz négyféle taktikát alkalmazott az elmúlt években. A legkevésbé tipikus a minősített trollkodás esete volt, amikor egy hajviseleti alapon azonosítható kommandó fizikailag akadályozta meg szegény árva szocialisták kérdésének benyújtását. Ezt a módszert – ott talán mégsem tart még ez a sokat szenvedett kis ország alapon – nem alkalmazhatták visszatérően. A másik három forgatókönyv, amikor a választási iroda már szabad utat adott az iniciatíváknak: hagyjuk, hadd szorgoskodjon az ellenfél, úgyis mulya, hogy összegyűjtse az aláírásokat (ilyen sokszor volt); az összegyűlt szignók meggyőző számát tudomásul véve kihátrálunk szándékaink, elveink, elhatározásaink mögül (olimpia); felmérve, hogy a gyűjtés végül sikerbe is torkollhat, a fejlemények elébe menve futamodunk meg (vasárnapi boltzár).

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Übermensch

Az arrogancia, a pofátlanság és gátlástalanság disciplináiban mindig tud egy újabb és újabb szintet Őfenesége

Tudom van a dologban nem kis anakronizmus, de nem igazán véletlen, de ebben is meg lehet lelni Orbán vonzalmát az emberiség legocsmányabb gazembereihez, leginkább módszereihez. Nagy előszeretettel ragad ki klasszikus kifejezéseket, melynek megvannak a konvencionális a tankönyveknek rögzített jelentése, vagy csak egy korszakos zseni tökéletes rámutatása, neki mindegy mindent ki tud forgatni az ő unortodox logikán alapuló bornírtságával. Ezek egy egész tárházát soroltatta fel tegnap az Ország Házában, mikor – ahogy az egyik portál fogalmazott – magához ragadta a szót, és csak folyt belőle a tömény hülyeség. Az önmegvalósítása csúcspontja egy félmondat volt. Röviden az alcímben említett disciplinák mindegyikében sikerült az önmeghaladás, a kifejezés eredeti Nietzsche-i értelmében, miközben a viselkedés semmi kétséget sem hagyott a nemzeti-szocilista átértelmezés számára megélt valóságáról.
Igen a sok ocsmányság között kétség kívül a legnagyobb az a félmondata, mely valójában csak jelzői szerkezet, az volt hogy: szerinte „a Soros-terv kifejezést a köznyelv alkotta meg”! Nos a helyzet az, hogy ezt bizony ő alkalmazta elsőnek és az ő propaganda gépezetet tette közkincsé, s kezdte el sulykolni!
Equus1
orbán abból él meg, h a szavazati jog nem kötődik műveltségi cenzushoz és a volt Magyar Köztársaság lakosságának felétől több magát a népuralmat nem tudja megkülönböztetni a kleptokráciától, a nepotizmusról meg fogalma se nincsen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.