Nagyjából októberben indulhat meg a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció – közölte Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a Kossuth rádió 180 perc című műsorában kedd reggel.

A témát alapvető fontosságúként említve arról beszélt, "Magyarország nem akar bevándorlóországgá válni" és Európa jelenleg talán legnagyobb kihívása, hogy a "kevert népességűvé" válni hajlandó államok ne kényszerítsék erre azokat az országokat, amelyek ezt elutasítják, ahogy nekünk is el kell fogadnunk mások döntését.

Együtt kell kormányozni e tekintetben is az emberekkel; erről fog szólni a nemzeti konzultáció

- jelentette ki Tuzson Bence.

Októberben kezd megint faggatni minket a kormány

Alapvető cél, hogy Magyarország magyar maradhasson, és ha lehet, Európa is európai maradhasson – fogalmazott az államtitkár.

(MTI/atv.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Nem tudom mit szólnának, ha egyszer nem az előre megírt, értelmetlen kérdésre válaszolnának, hanem tényleg véleményt nyilvánítanának a zemberek? Bár tök mindegy, már régen kész a "kidolgozott" statisztika!
wagabund
@Nessy: pontosan..milyen gyönyör az épp illetékes vezető szívének, ha kedve szerinti statisztikát olvashat..

ez lesz most.(is)
eszegfu
@Nessy: @wagabund: Nyilván ilyenkor "bevetik" a valorizációs szorzót is (magyarul átértékelés, felértékelés)!:))
Nessy
@wagabund: Örülök, hogy már nem kell statisztikát készítenem! Nekünk még a Marx Karcsin ortodox közgazdaságtant, tervezést, és statisztikai elemzést oktattak! Bár ott is ment a vicc: kis hazugság, nagy hazugság, statisztika. Na. ez most kibővült: Kormány propaganda!
wagabund
@Nessy: az első statisztika órán, amikor bejött a tanár úr, mindent megelőzve megkérdezte: -tudjuk-e hányféleképpen lehet hazudni? néma csend...
-nos háromféle képp...valótlan állításával, az igazság elhallgatásával, és statisztikával...én erre az utóbbira fogom tanítani e díszes társaságot...

felejthetetlen ez a mondása...és milyen igaza volt amúgy.
egyvandor
Megint 98% lesz az egyetértés, mert normális ember szóra sem méltatja ezeket.
Milyen érdekes, hogy csak Gorbán rendezhet népszavazást Magyarországon.
Ha aljasságaik ellen szerveződne és nincs már kiút akkor inkább elé mennek a dolgoknak. A népszavazást követő törvénykezést nem olyan egyszerű időn belül megundabundálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.