Nagyjából októberben indulhat meg a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció – közölte Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a Kossuth rádió 180 perc című műsorában kedd reggel.

A témát alapvető fontosságúként említve arról beszélt, "Magyarország nem akar bevándorlóországgá válni" és Európa jelenleg talán legnagyobb kihívása, hogy a "kevert népességűvé" válni hajlandó államok ne kényszerítsék erre azokat az országokat, amelyek ezt elutasítják, ahogy nekünk is el kell fogadnunk mások döntését.

Együtt kell kormányozni e tekintetben is az emberekkel; erről fog szólni a nemzeti konzultáció

- jelentette ki Tuzson Bence.

Októberben kezd megint faggatni minket a kormány

Alapvető cél, hogy Magyarország magyar maradhasson, és ha lehet, Európa is európai maradhasson – fogalmazott az államtitkár.

(MTI/atv.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Tudta, hogy Pestet muszlimok alapították?
colibri
Mármint azt, aki hagyja magát. Októberben már fűtési szezon lesz, sok orbános kérdőív lesz a tűz martaléka. Igaz, soha nem ellenőrizhető a visszaküldött darabszám, jó hivatkozási alap és lehet hazudni róla, ahogy a csövön kifér...
wagabund
-arra vigyázzatok, hogy véletlenül se legyen több visszaküldött levél, mint amennyit postáztatok..
-úgy számoljatok, hogy talán húsz százalék a veszteség...tanultunk az előzőekből, tehát legalább ötmillió visszaküldött levelet számoljatok, ennyivel már lehet dicsekedni brüsszelben...majd elmondjuk, hogy a nép ennyire óhajtja a nyugalmat... mi meg ugye azért dolgozunk, hogy ezt biztosítsuk!

-értve vagyok?
-na, akkor munkára!
namihami
Nekik az érte kapott pénz gyűlik, nekünk a szemeteskukánk.
Mindenki részesül a kormány áldásából.
Nessy
Nem tudom mit szólnának, ha egyszer nem az előre megírt, értelmetlen kérdésre válaszolnának, hanem tényleg véleményt nyilvánítanának a zemberek? Bár tök mindegy, már régen kész a "kidolgozott" statisztika!
wagabund
@Nessy: pontosan..milyen gyönyör az épp illetékes vezető szívének, ha kedve szerinti statisztikát olvashat..

ez lesz most.(is)
eszegfu
@Nessy: @wagabund: Nyilván ilyenkor "bevetik" a valorizációs szorzót is (magyarul átértékelés, felértékelés)!:))
Nessy
@wagabund: Örülök, hogy már nem kell statisztikát készítenem! Nekünk még a Marx Karcsin ortodox közgazdaságtant, tervezést, és statisztikai elemzést oktattak! Bár ott is ment a vicc: kis hazugság, nagy hazugság, statisztika. Na. ez most kibővült: Kormány propaganda!
wagabund
@Nessy: az első statisztika órán, amikor bejött a tanár úr, mindent megelőzve megkérdezte: -tudjuk-e hányféleképpen lehet hazudni? néma csend...
-nos háromféle képp...valótlan állításával, az igazság elhallgatásával, és statisztikával...én erre az utóbbira fogom tanítani e díszes társaságot...

felejthetetlen ez a mondása...és milyen igaza volt amúgy.
egyvandor
Megint 98% lesz az egyetértés, mert normális ember szóra sem méltatja ezeket.
Milyen érdekes, hogy csak Gorbán rendezhet népszavazást Magyarországon.
Ha aljasságaik ellen szerveződne és nincs már kiút akkor inkább elé mennek a dolgoknak. A népszavazást követő törvénykezést nem olyan egyszerű időn belül megundabundálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.