Nagy ívű, 2030-ig szóló víziót vázolt fel a kormánypárti képviselőknek Fidesz és a KDNP múlt heti frakcióülésén a miniszterelnök. Orbán Viktor szerint ha a kormány helyén maradhat, 13 év múlva Magyarország lehet a régió húzóországa. A demográfiai gondokra "minőségi családtervezés" a válasz, Soros György pedig gyakorlatilag „jobb híján” lett főellenség, a hazai palettán ugyanis nincs senki, akitől meg kellene megvédeni az országot.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Az, hogy orbanon egyre jobban elhatalmasodik az agybaja - es senki sem allitja le - ez egy dolog. Nagyon szomoru dolog,.]
Ennel csak az a szomorubb, hogy nem veletlenul kell keresnie kulfoldon ellenseget Soros szemelyeben, mert otthon valoban nincs SEMMILYEN ellensege sem.
Ha nem fogjak magukat osszeszedni az ellenzek soraiban, es pillanatok alatt nem talalnak ki egy KOZOS programot - orban megirhatja a programjat 2060-ra is...:o(((
kiscsillag66
Vajon miért csak most ellenség Soros? Amikor pénzelte őket, akkor jó volt???
öcsi55
Így van ez ,a kedves vezetőnek már külföldről kell ellenfelet hozatni.Ez a nagyság átka!
karma1
@kiscsillag66: Mert valakit kell neki ellensegnek beallitani. Es valoszinu azert, mert ezt meg finkelstein, a kampanytanacsadoja javasolta neki, aki annak ellenere, hogy zsido volt, gond nelkul tette tonkre a sajat fajtajabelit is, es Soros Gyorgy magyar szuletesu zsido.
Es ahhoz jo messze van, hogy napi szinten reagaljon - es ebbe a doresegbe (is) bele fog dolni orban, mert Soros nem hulye: nagyon jol latja, tudja, hogy mi folyik szemely szerint ellene, es az o altala penzelt civil kezdemenyezesek ellen.
A birka magyar nem fogja ellenorizni orban allitasait - ami mar 100 %-ig osszetakolt hazugsag-domping - es mivel minden sorosozas utan orban hozzateszi, hogy "de mi megvedjuk Europat, az Uniot, de foleg a hazankat a Soros-felektol" - ezert aztan a birka nep megnyugszik, hogy a patas ordog Soros ki lesz ebrudalva az orban Eloisten altal. Neki ennyi eleg, meg a 26 ezer forint nyugdij minimum - es befogja a szajat... Kussol, barmi is tortenik...
Nessy
Nyugalom! Évtizedek óta hallom, hogy "utolérjük Ausztriát", de azóta sem sikerült. Talán kellene egy plakát, "Állitsuk meg Ausztriát"!
Akkor talán megtaláljuk hol van!
kokopelli
@Nessy: Soha! Azt mondta a mutter:"Jóllakott embert soha ne állíts fel az asztaltól fiam!"
(képletesen). Mindig új éhesek jönnek,akkor is ,ha a főnökök felváltva ugyanazok ! ;--(
kiscsillag66
@karma1: Olvastam, hogy valóban Soros mindent tud, de azért nem reagál ezekre a borzadályokra, mert nem alacsonyodik le O.V. szintjére. O. ebbe is beleőrül, szerintem,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.