Van mit a tejbe aprítani! Magyarországra rengeteg turistát vonzott évtizedekig a Schossberger Zsigmond zsidó nagytőkés turai kastélya. Most már ez turisztikai látványosság is az Orbán család birtokába került. A Schossberger-kastély, más néven Turai-kastély, Tura város nevezetessége Pest megyében, az Aszódi járásban. Bukovics Gyula tervei alapján épült 1883 ban. Tavalyi évben a helybeliek elmondták több alkalommal is látták a kastélyhoz érkezni Orbán vőjét és miniszterünk édesapját is. TRA Real Estates Kft. 200 milliós ajánlatot tett az addigi tulajdonos Turai Kastély Kft.-nek a Schossberger Zsigmond által építtetett kastélyra, amely egyébként 2,3 milliárd forint értéken szerepelt az eladó könyveiben. Mint kiderült, a TRA Real Estates Kft.-t birtokló, frissen alakult vállalkozás, a BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt. bejegyzési illetékét a miniszterelnök veje, Tiborcz István számlájáról fizették be. A kastély felújítását megkezdték,elképesztő támogatásokat kapnak azok akik...

Forrás: nagyvilag.com
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Most már nyugodt vagyok, nem fognak nyomorogni. (
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
a másik majmot folyamatosan csesztetik mert zsidóktól rekvirált háza van! =))
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: Igen, de a "másik majom" megnevezéssel nem értek egyet.
bakegya
Az öreg SCHOSSBERGER KERESZTÉNY embernek született és úgy is halt meg tudomásom szerint...az öreg FRIEDLENDER sokat dolgozott neki-családbarátilag!-na ő SZÜLETETT ZSIDÓ volt és ő finanszírozta a FESZTY Árpit,de a LÓRIT MÉG TÖBBET.
GUSZTUSTALAN AMI EBBEN AZ ORSZÁGBAN MA AZ ORSOS MÉSZÁROS telhetetlen étvágya következtében!-közönséges bűnözők tolják haza a nemzeti vagyont-a helyett,hogy a közjót gyarapítanák akár egy szöggel is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.