Szirákon bolondított meg sokakat egy áldoktornő, akinek amúgy nem is volt doktori végzettsége, és nem is nő volt igazából. A bíróság ítéletet hozott ügyében.

Megússza a börtönt a Rita álnevű áldoktornő, aki a nógrádi Szirákon "kezelt" többeket, sőt, egy férfi még bele is bolondult és össze is költöztek. 

Az R. Róbert nevű férfi többeknek adott be ismeretlen eredetű és hatóanyagú készítményt injekciós tűn keresztül: volt, akinek a nyakába szúrt, volt, akinek a gerincébe. A "páciensek" mai napig nem tudják, mit kaphattak az áldoktortól, aki egy nőt telefonnal "ultrahangozott" meg, és azt állította, a nő terhes. Később kiderült a kórházban, hogy nem volt pontos a diagnózis – kicsit sem. 

Elítélték az áldoktornőt, aki se nem gyógyított, sem nő nem volt

Fotó: pixabay.com CCO

A férfi, akivel összeköltözött "Rita doktornő", semmire sem gyanakodott, állítása szerint nem volt pénisze a nőnek, de egyszer ő is kapott egy szurit az áldoktornőtől, amitől több napra kiesett neki minden. Miután kiderült a turpisság, a férfi vagdosni kezdte magát.

A helyieknek nem is az lett gyanús, hogy az áldoktornő nem fogadott el fizetséget a "kezelésekért" – mondván, ő csak segíteni akar –, hanem hogy borostásodni kezdett. 

R. Róbertet a bíróság kuruzslásért 3 év börtönbüntetésre ítélte, amelyet 2 évre felfüggesztett – derült ki az RTL Klub kedd esti Híradójából.

(Blikk)

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.