Bár 2013 óta börtönben ült, többször posztolt az a győri rab a közösségi oldalakra, aki múlt héten szökött meg Győrben. A rendőrség azóta is keresi.

Többször is posztolt a közösségi oldalakra Zvezdovics Krisztián, aki 2013 óta erőszakos bűncselekmény miatt ült a börtönben, és múlt héten szökött meg fényes nappal egy börtönőr mellől a Győri Járásbíróság udvaráról.

A Bors cikke szerint az is lehet, hogy valaki más posztolt a nevében a felhatalmazásával, de azt sem lehet kizárni, hogy a börtönben jutott hozzá valamilyen olyan eszközhöz – tablet, okostelefon –, amellyel büntetése ellenére képes volt a külvilággal tartani a kapcsolatot. 

Akár a neten is megszervezhette a szökését a győri rab

Zvezdovics Krisztián – Fotó: police.hu

Zvezdovics Krisztián ellen a cikk szerint még mindig nem adták ki a nemzetközi körözést, noha Győrtől egy órás utazásnyira már osztrák földre léphet.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kedden tett előterjesztést az európai és nemzetközi elfogatóparancs kiadására a cikk szerint, ezt a Győri Járási Ügyészség befogadta, de még napok telhetnek el, mire az ügyészségtől eljut a kérelem a megfelelő bíróságra, és ott döntés születik.

(Címlapi kép: police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Nincsenek egy súlycsoportban... - az egyik fél gyorsreagálású bár amatőr - percei vannak a döntéstől a végrehajtásig -, a másik kényelmesen napokig hezitál, állítólag ő a "hivatásos".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.