Egy perverz tartja rettegésben a Szigetköz településein élő nőket és gyermekeket. Egy szlovák rendszámú Porsche Cayenne-nel kocsikázik a férfi, aki leszólítja a gyanútlanul járókelőket, de az iskolák környékén is maszturbált már.

Luxuskocsival közlekedik a szigetközi szatír

(Illusztráció: Pixabay, cc0)

„Babakocsival sétáltunk Győrladaméron az ovihoz, amikor megállt mellettünk egy fekete, szlovák rendszámú Porsche Cayenne. Az anyósülésen lévő ablaknál kiköszönt a sofőr, mintha útbaigazítást kérne, de amikor lehajoltam, hogy benézzek az ablakon, a tekintetem a nemi szervére irányította, amivel éppen önkielégítést végzett – fakadt ki az interneten a szatír legutóbbi áldozata, Klaudia.

Klaudia története, úgy tűnik, nem egyedülálló a környéken, a hoz­zászólók beszámolóiból ugyanis kiderül, hogy a szatír végigjárta már a szomszédos településeket ak­ciójával.

„Dunaszegen hétfőn 14.45-kor a parknál állított le egy nőt, és csinálta, amit szokott, majd utána mehetett át Győrlada­mérra, mert ott pont tíz perc múlva csinálta ugyanezt!” – írta egy másik érintett, de gyorsan kiderült: Győrladaméron három kislányt is, Dunaszegen pedig egy másik babakocsis anyukát is betalált, de járt már Nagybajcson, Győrújfalun és Mosonmagyaróváron is – írja a Bors.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte a lappal, hogy az üggyel kapcsolatban szeptember 18-án a délutáni órákban érkezett állampolgári bejelentés, jelenleg a rendőrség adatgyűjtést és nyomozási cselekményeket hajt végre.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Olyan sok szlovák rendszámú Porsche Cayenne van?
justhpeter
Olyan sok szlovák rendszámú Porsche Cayenne van?
eszegfu
Tudom, hogy én a távolból könnyen beszélek... de a jó égbe: egyetlen anyukának sem jutott eszébe felirni, esetleg megjegyezni a rendszámot, vagy egy részét?! A szatir tette nem okozhatott ekkora meglepetést, hiszen tudhattak, hallhattak már ilyenekről az anyukák, tehát nem okozhatott akkora traumát, mint egy óvodás koru gyereknél.
Atha
Sosem értettem a szatirság lényegét.
Beteges ez a javából, de ha mindenkinél van egy kis sósav műanyag flakonban amíg szatírjárás van, akkor gyorsan peren kívül meg lehet oldani az ügyet.
Levendula
@eszegfu: Az ilyen ellen a rendőrség sem mer intézkedni, mert "akinek pénze van, az mindent megtehet"...
eszegfu
@Levendula: Bizonyára igazad van, de azért én csak nem hagynám... nagy ivben tennék a rendőrségre!
Saját hatáskörben intézném el, még egy sem mert visszaütni. Nem vágyom ilyen "élményre", de akkor is inkább velem történjen ilyen, mit kis gyerekekkel! Ráadásul ezek gyáva férgek... ha erélyesebb a fellépésed, akkor menekülőre fogják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.