Nehéz elhinni, de érdemi vitát folytatott kedden délután a magyar oktatás irányáról Palkovics László oktatási államtitkár és Hiller István, volt szocialista oktatási miniszter, az MSZP jelöltje az oktatási tárcára.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
B.meg! És akinek a gyereke most jár iskolába, az hogy várja meg?
Ez is csak egy tökfej!
Nessy
@namihami: A középkori szintet pár éven belül elérjük! Zuhanni gyorsabb!
Hellcat
Beérjen? Hova? Több százezer magyar már elhúzta innen a csíkot bazdmeg...
namihami
@Nessy: Viszont kormányunk az alkímiában már világelső. és az éppen a középkorban élte fénykorát. A sz@rt is képes arannyá változtatni, ha a saját zsebéről van szó. Ha a mienkről, akkor a vegyi folyamat éppen fordítva működik.
Macskaszem
Úgy értette, hogy az alattvaló képzőkből még nem kerültek ki azok az emberkék, akik 8, netán 12 évig jártak a nemzeti agymosodákba.
eszegfu
Nekem is a "kedvencem", hogy "még nem értek be a reformok"!? Hát, ha az érés ilyen lassu, akkor a büdös életben nem lesz fogyasztható! 2010-től (reform kezdete) már majdnem 1 generáció elhagyta az általános iskolát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.