Hegedűs Zsuzsa társadalmi felzárkóztatásért felelős tanácsadó átlagosan havi 136 ezer forintot költött vendéglátásra és a fizetése is nőtt egy hatalmasat idén. Tizenhét miniszterelnöki megbízott segíti Orbán Viktor munkáját, de van közöttük egy, aki nemcsak rekordmagas, nettó 920 ezer forintos fizetésével tűnik ki, hanem azzal is, hogy messze ő költi a legtöbbet reprezentációs költségekre. Hegedűs Zsuzsáról van szó, aki a társadalmi felzárkóztatásról és a társadalmi konfliktusok kezeléséről ad tanácsokat a miniszterelnöknek, és emellett egy gyerekéhezés ellen küzdő alapítványt is vezet.

Forrás: direkt36.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ezzel a vén rusnya boszorkánnyal kellene Orbánt összezárni majd a börtönbe: száraz kenyér és víz. Aztán éljenek így életfogytig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Rosszul latjak ezt a hegedust figyelok... Nem reprezentaciora kolti azt az oriasi penzt, hanem arckremre...:o))) Csak rosszul valasztja meg a kozmetikusat...:o))
solidedge
Hegedűs Zsuzsa sokat tett a társadalmi felzárkóztatásért. Neki sikerült felzárkózni.
Levendula
@mackoka46: Lehet, hogy csak szűkösen elég neki a fizetése, hisz bagózik, mint egy gyárkémény...
bakegya
Orbán jól értett a kezdetektől fogva az "ÖREGEZÉSHEZ"-beteg ágyak alatt kotorászásnak is nevezhetnénk!-az öreg nénik nyilvános kézcsókját ,puszilgatását is élvezte mindíg is.
kisrigó
Gyermekéhezés ellen küzdő alapítványt vezet! Ahelyett, hogy ilyen piócákat tart a kormány, inkább arra kellene költeni, hogy a szülőknek legyen munkája, nem közmunka, mert az alamizsna! Hegedűs Zsuzsa egyedül annyiba kerül, hogy szerényen jó pár gyerek jóllakhatna abból a pénzből. Sokat költ reprezentációra?? A fene a fajtáját, biztos szereti a libamájat, a szarvasgombát stb! Az éhes gyerekek a parizerrel is megelégednének! Na, az ilyen vérszívók miatt felejtős nekem a nagy alapítványi koldulás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.