Szerinte össze kellene fogni az új ellenzéki pártoknak, mert nem Orbánt, hanem az apátiát kell legyőzni Magyarországon. A Graphisoft alapítója, Bojár Gábor már adományozott egymillió forintot a Momentum Mozgalomnak (magánszemélyek ezt megtehetik Magyarországon), és többet is adna, ha az új pártok összefognának, mondta el a Magyar Narancsnak adott interjújában. Bojár szerint nem Orbán Viktort, hanem az apátiát kell Magyarországon legyőzni, és erre leginkább az új pártoknak (LMP, Együtt, Párbeszéd, Momentum Mozgalom, Új Kezdet, Kétfarkú Kutya Párt) van lehetőségük, ha és amennyiben összefognak. „Egy ilyen felállás nem azért tudna működni, mert az egyenként 1–3 százaléknyi támogatottságok összeadódnának. Hanem azért, mert akkor a választók látnák, hogy ezek a pártok, amelyek tisztességesek és nem vettek részt a nagy lopásokban, képesek együttműködni. Ennek pedig olyan mozgósító ereje lenne, ami a koordinált indulással akár többséget is hozhatna a választásokon.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez is egy fontos szempont, amit nem lehet figyelmen kivul hagyni. Bar ezekben a kis partokban is vannak olyanok, akik erosen hozzajarultak ahhoz, hogy az orszag idaig jusson. (pl. fodor gabor szdsz-fidesz ex)...
A Momentumbol meg lehetne valami, de ok viszont deklaraltan nem a 2018-as valasztason akarjak levaltani orbant (Pedig kesobb mar nem lehet, ezt nekik is tudomasul kene venniuk).
Szendro Jozsi bacsi sztorija a pocsek rendezovel:
- Jozsi bacsi, hogy tetszett a tegnapi bemutatonk?
- Fos...
- Es ha osszeall?
- Akko' meg lehet szar...(by Hofi)

Kb ennyit jelentene az o osszeallasuk...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ez is egy fontos szempont, amit nem lehet figyelmen kivul hagyni. Bar ezekben a kis partokban is vannak olyanok, akik erosen hozzajarultak ahhoz, hogy az orszag idaig jusson. (pl. fodor gabor szdsz-fidesz ex)...
A Momentumbol meg lehetne valami, de ok viszont deklaraltan nem a 2018-as valasztason akarjak levaltani orbant (Pedig kesobb mar nem lehet, ezt nekik is tudomasul kene venniuk).
Szendro Jozsi bacsi sztorija a pocsek rendezovel:
- Jozsi bacsi, hogy tetszett a tegnapi bemutatonk?
- Fos...
- Es ha osszeall?
- Akko' meg lehet szar...(by Hofi)

Kb ennyit jelentene az o osszeallasuk...
peterkelemen
A Jobbikot kihagyta, pedig ők sem vettek részt a nagy lopásokban vagy szándékosan tette? Ha igen, akkor ne beszéljenek semmiféle összefogásról, mert eleve hazudnak. Itt egyetlen egy ellenzéki pártot sem lenne szabad kihagyni: cakli-pakli össze kellene fogniuk. Aki fintorog a másikra az kussoljon és éppen olyan bűnös, mint Orbánék.
bencemacska
@karma1: ma, 22:48
Bojár a Momentumon kívül pénzeli még Juhász Pétert is!
Yoda69
Nincs ido tesztelni a kispartokat. Ha most nem sikerul elzavarni a gecit akkor soha.
Desischado
@Yoda69: Egyetértek. De ennek a milliomosnak is igaza van. Ha végre lenne rendes összefogás, orbán mehetne a pokolba.
Yoda69
@Desischado: Az a baj mindenki ezerfele huz olyan jo magyaros szokas szerint. Nagyon pozitiv amit Bojar Gabor tesz, hogy meg maganvagyonabol is aldoz (remelem az adozasa rendben van, mert tuti kap a nyakaba egy ellenorzest ezek utan). Viszont o is csak a "tiszta" partokban latja a jovot.
Meg igaza is lehetne, ha
1 Demokraciaban elnenk, es nem pedig az orbani rezsim alat
2. Lenne ido kiprobalni uj partokat. Azonban egyre tobbet hallani a fideSS felol hogy az Unio igy meg ugy nem jo. Ezek mind abba az iranyba mutatnak, hogy orban elokeszit egy olyan haborut, aminek az eredmenye Magyarorszag tavozasa lesz.
Desischado
@Yoda69: Én is ettől félek. Az biztos, hogyha orbán marad, akkor menthetetlenül végünk, megyünk vissza az őskorba!
Klubtag
@Desischado: ...addig nem is kell ellátni, az ötvenes évek szellemiségéig is elég...sokan még élnek és emlékeznek...úgyhogy gyorsan kezdjenek el széles körben mesélni az akkori létezésről...egy-két nevet kell lecserélni csak...
Legyen a regnálókban annyi vagányság (tisztességet direkt nem írtam), hogy legalább ne hazudozzanak itt demokráciát (még illiberálisat sem) arra mutogatva, hogy van még pár médiafelület a "zemberek" felháborodásának kifejezésére. Több érvet aztán már nem is tudnak felhozni, mert szinte mindent tönkretettek, a "képükre és hasonlatosságukra" formáltak, magyarul lerohasztottak, elfideszesítettek. Ja! az mindíg valahogy kimarad, hogy: a magyar keresztény(keresztyén) egyházak hathatós támogatásával.
lusta
Isten igazából még csak összefogás sem kell. Igaza van ugyanis Bojárnak, az apátiát kell legyőznie az ellenzéknek. Persze össze is lehet fogni. A sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunkat és qurmányunkat őgy kétmillió egybites 300 forintos budiforradalmár támogatja forradalmi lendülettel. Maradt még hatmillió választó. Ha ők megmozdulnak, ez a bagázs elsöprésre kerül.
bencemacska
@Klubtag: Bizony vagyunk még páran.
OV és a magyar egészségügy tesz róla, hogy ne sokáig.
nemkati
Azt nem értem, hogy azt sokan miért nem tudják belátni, amit néhányan, pl. Bokros vagy Róna Péter mond, az a legjobb forgatókönyv 0rbán leváltására és a jövő előkészítésére:
úgy fogjanak össze az ellenzéki pártok, de mindegyik, még a Jobbik és a Momentum is, hogy mind a 106 körzetben egyetlen közös jelölt álljon egy fideszessel szemben. Így meg lehetne nyerni egy közösen összeállt koalíciónak a választásokat. Ez után ez a koalíció az előre kidolgozott új választási törvényt beiktatná, és új választásokat írna ki, amin minden párt önállóan indulna, és ahol kizárt lenne a Fidesz győzelme. És innen indulna a második rendszerváltás.
peterkelemen
Tulajdonképpen az ellenzék nem hajtja végre a népakaratát. A többség úgy tapasztalom teljeskörű összefogást akarna legalábbis addig ameddig Orbánékat elküldenék a börtönbe. A népnek kellene sokkal radikálisabban követelnie a totális összefogást Orbánék ellen. Ha ez bekövetkezne az pedig további milliókat rántana magával, mert egy ilyen totális összefogásnak pszichológiai ráhatása is van azaz követik olyanok is, akik például lehet el sem mennének szavazni.
karma1
@nemkati: Valoban ez is egy jarhato ut lenne, bar ketseges, hogy hogy viselkednenek a jobbikosok, ha ugy ereznek, hogy ok vannak a hatalomban.
De az mszp-nek es a DK-nak MINDENKEPPEN ossze kene fognia a gyozelemhez. botka a kerekkoto, jovore o lesz a mesterhazy...
tudode
Ami késik az NEM MÚLIK összefogással, és anélkül, mert megíródott
.
Orbán - Börtön dal
www.youtube.com/watch?v=Ye_kpRgldv0
.
Oszt idővel BEZÁR A FideSS BAZÁR!
nemkati
@tudode: Tudode, hogy az már kevés, hogy ami késik, nem múlik, meg hogy idővel... MOST kell ezeket elzavarni!!! Már most is nagyon késő, már a fidesz-méreg ott van az emberek szívében. Én azt mondom, jobb későn, mint soha, de a legjobb: minél előbb!!
bencemacska
@nemkati: ma , 08:54
Azért mert percemberkék!Csak a mának élnek!
Most legyen 4 évig egy-egy helyük a parlamentben. A szavazók meg teljesítsék kötelességüket, aztán 4 évig le vannak ...!
nemkati
@bencemacska: Na igen, lehetnek köztük ilyenek is. De a többség remélem nem ilyen.
a helység kalapácsa
De kiket pénzelne?
Mit művel az ellenzék?

Ne tévedjünk, ezeknek (az ellenzéki politikusoknak) ez a munkája, a hivatása, ebből élnek, ebből vesznek tejet, kenyeret.
Most akkor gondolj arra, hogy mi lenne, ha te is ugyanolyan szarul végeznéd a munkádat, mint ezek.
Munkavállalóként a másodperc tört része alatt kirúgnának.
Munkaadóként a másodperc tört része alatt tönkremenne a vállalkozásod.

Mit művel a kormánypárt ebben az országban?
Mit művel az ellenzék ebben az országban?
Olyan, hogy magyar politikai kultúra, olyan nincs!
Gondol egyet a paraszt (tanult vagy tanulatlan - mindegy), és aztat mondja magában (igen, szokik magában beszélni): Egy életem, egy halálom, de holnaptú politikus leszek, oszt jónapot.
A magyar politikusok meghatározása: "Béna seggfejek gyülevész bandája."

Mindenki csak pofázik, meg érvel, meg ellenérvel, meg megy a tanácskozás ezerrel.
És hová jutottunk?
Már csak Bulgáriát, meg Albániát előzzük meg.
Eddig senkitől nem láttam, hogy szégyenkezne e miatt, ezért úgy döntöttem, hogy én szégyellem magam helyettük.

Magyarország Tanácsköztársaság.
Az a sok egymásnak adott tanács...
quadrocopter
Összefogni soha nem késő, de a sikeres összefogás annál meglepőbb lehet!
bencemacska
@nemkati: ma, 12:36
Irigylem az optimizmusod!!!
csipetke
Juuujjj!Akkor most Bojáros plakátok is lesznek?...és mostmár nemcsak Sorosozunk,hanem Bojározunk is? Végülis,aszongyák,a változatosság gyönyörködtet...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.